ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - OKTOBAR (2.10.2017 13:24:15)
|
Divim vam se drage moje, toliko godina... ne mogu ni zamisliti kroz sta ste sve prolazile, kroz koliko tuge, razocarenja pa i bijesa... Ali hvala Bogu da ste uspjele. I Vortex aBd da ti Bog olaksa trudnocu i ispuni zelju. Mi nismo nesto dugo pokusavali. Samo 3 mj.ali eto i ta 3 mj.su mi bila preduga pa onda i 9 mj.trudnoce... svaki dan zamisljala lice svoje bebe, rukice mekane... bas sam se radovala porodu. Krenula na porod nakon pucanja vodenjaka kod kuce, oko 02:30 smo krenuli otprilike, sa osmjehom i sa tolikim uzbudjenjem, ma presretna, bez imalo straha, samo vjera u Boga i Njegovo odredjenje. Puno pozitivne energije, pozitivnih misli. To me je citavo vrijeme drzalo za vrijeme bolova a i oporavak nakon poroda je tako lako prosao, uz dobro raspolozenje. [sm=smiley1.gif] Sad evo dok cekam i ovu drugu bebanu, svakim danom mi se sve vise uvlaci u srce, svakim pokretom svojim, iako iskreno nisam bila za drugo dijete u ovoj godini, pa ni u sljedecoj, ali eto Bog zna sta radi. Sad gdje god vidim neku djevojcicu malu plavu i bucmastih obraza, zamisljam svoju malu ljepoticu aBd. [sm=smiley1.gif] Ja i mm a i R smo svjetlije puti, ja se cak i farbam u plavo, pa ocekujemo da i seka bude plavusica.
|
|
|
|