vortex RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - OKTOBAR (20.10.2017 8:56:44)
|
Mile moje, hvala vam beskrajno za sve. Citam vas i dalje redovno i pratim vase trbuscice i bas mi to daje snagu. Nisam vam pisala jer nisam zeljela da vas rastuzujem i pravim crnjake na ovoj najdivnijoj temi na cijeloj stranici... Ali moze kratak cenzurisan tekst. Da, sve je gotovo, prijetila mi je sepsa i moralo se uraditi hitno, u bolnici haos, svi na strajku, opca anestezija im nije dolazila u obzir iako sam imala uputnicu za hitnu hospitalizaciju, jedva sam dosla na red.... anestezija je bila lokalna ali nije djelovala, 13 minuta psihickog i fizickog pakla neopisibe boli, tuge i muke... sada vec samo dusa boli beskrajno. Kuci sam, na lijekovima, promjenjivog raspolozenja, ali se trudim biti zahvalna jer su me sekunde dijelile od sepse... kako koji dan prolazi sve vise zelim ponovo pokusati iako sam se na stolu zarekla da nema sanse.... Divno je da sam nakon toliko godina ikako uspjela ostati trudna i to je nada svima sa morem dijagnoza i mnogim "zenskim problemima".... nista nije nemoguce i sve ima svoje razloge. Pauza mi mora biti od 3-6 mj tako su mi rekli, vidjet cemo... nadam se samo da me nece crne misli obuzimati i da necu biti paranoicna... Mile moje, molim vas ne dopustite da vas ista sekira, to je najdivniji period vaseg zivota i uzivajte i budite zahvalne na svakoj sekundi divnog osjecaja i zaista blagoslovenog stanja. Jedva cekam dalje informacije od vas i cujemo se mi jos.. hvala vam za svu ljubav i podrsku na ovoj temi, bez vas bi mi mnogo teze bilo sve... Divan dan zelim
|
|
|
|