Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (30.10.2016 10:18:15)
|
Pozz zenice, vidim ovdje se svasta desavalo... :D ja sam ovih dana mucila sa bolovima glave, veoma jakim bolovima, grlo me ko malo zeza jer ljudi okolo mene pusee, dzaba govorit da sam samim time I ja pasivni pusac, al nadam se da bebici nece naskodit...vidim hurme se pominju, ja jedva cekam kraj 8 aBd da navalim, jaaa ihh bas. Mnogo volim... Sto se donata tice, ja pijem svako malo...to sam pocela cim sam vidjela pozitivan test, jer inace imam problem sa probavom, pa sam se bojala da u trudnoci nece biti, jos gore....medjutim, kako pijem donat mg, vjerujte da svaki dan redovno nastupam... [sm=smiley36.gif] Ja aBd u ponedjeljak cu biti 9 punih sedmica I 1d, utorak aBd vadim nalaze I onda doktorici idem... :) Htjela sam vas pitati....pila sam folnu I prije trudnoce, natural wealth po jednu tableticu dnevno...sad od pozitivnog testa kupila sam folic jer je kao malo jaci pa sam pila jednu dnevno, eh sad imam jos dosta tih od natural wealth , jer ih dodje 100 kom, pa me zanima mogul njih opet nastavit pit po jednu dnevno ili da opet kupim folic ?
|
|
|
|