lejla80 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (27.10.2016 18:03:23)
|
Na ovoj temi samo manuelu ništa ne žiga hahahhaha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Baš smo grozne. Doduše i nema nas mnogo, al uvijek se šta ima čavljati. Ja sama sa malcem danas..evo uspavaše me ovi njegovi crtani filmovi. Manuela plivasept ti je neki šampon za dezinfekciju koji isušuje kožu [sm=smiley36.gif]..eto ovdje ga preporučuju, mada ja iskreno i nisam neki pobornik tog silnog dezinficiranja, pa možda bi ga i kotristila jednom, dva puta al izgleda da imaju samo ona pakovanja od pola litre ccc....pa to da kožu oderež perući se haha ..a mg sam ja koristila onaj direkt u vrećicama, donat ponekad kada želudac zaštopa. Joj i vas iz Tuzle ispregledaju baška, šta im je? Ovdje u devetom pred termin većinom praktikuju..a i ranije ako se posumnja na nešto. Bebice hajde šta te briga..ušla si u deveti, sad si rahat, samo se nemoj kod kuće poroditi [sm=smiley36.gif] Ja svog A ostavim u igraonici kada idem na pregled, ne da mi se smišljati gdje ću i šta ću. Prvi put mi bilo malo nelagodno, jer nisam navikla da se puno udaljavam od igraone kad ga ostavim...al sad sam se opušćala hahah.... Pa gdje ti je mužek, može li on uskočiti? Ili neka drugarica, sestra? Gdje su nam ostale curke, mina, anandi, leptirica? Šta li nam je sa Nari?
|
|
|
|