bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR (28.10.2016 23:10:07)
|
Vecer zenice .evo i mene ...vidim raspisale ste se o svemu i svacemu hehwh ..idem redom malo da komentarisem[sm=jezicek.gif] Prvo,sto se tice ovog dolaska ovdje na nos mi izasao [sm=smiley36.gif] ma fino je sve to al stvarno nemam sekunde mira.eto znate otprilike kako je to ..moja djeca su ziva,aktivna al nisu bezobrazna i stvarno slusaju ,ne svadjaju se ...A je aktivnija sada al to se od nje i ocekuje ...al nije svadjalica..ja taman pomislila brat ce za sa prije sedmicu dana,reko super da uzivam sa mamom a oni ostadose[sm=jezicek.gif] tako da sam stalno pod stresom sto nije dobro nikako al et izdrzih jos malo aBd ... Sto se tice poroda ,ja sam se prvi put bas namucila,imala kontrakcije 22h crkla sam ..na kraju drip pola sata i porodim se..al sam bila preporena... Eh drugi porod jela hurme citav deveti mjesec,i mazala se nistatin kremom i valjda mi to pomoglo ...mislim mazala medjicu tom kremom ...nisam ni pukla nit sjecena bila[sm=smiley1.gif] za 4h sve gotovo bilo,inducirani porod sa tabletom bio Eh AMELA mg zatvara kolko ja znam ...on smiruje kontrakcije pa mozda da ne pijes ..ja sam ga pila citavu drugu trudnocu jer mw non stop pupo bolio i prenijela 7 dana al sam se prelako porodila mashallah:) mozda od hurmi i te kreme ,ne znam ... A BEBICE i ostale nemojte slusati tudje price ,to je najgore ..samo svoje furajte ,oguglajte ..tesko je al mora se tako ...menw nije strah poroda stvarno ..ono je krenulo pa mora izaci[sm=smiley36.gif] ne moze kroz usta hahah ....samo opusteno i bice dobro aBd ;) Eh laku noc zenice ,pisemo se sutra aBd
|
|
|
|