Anoniman -> pomoc, sta uraditi (9.9.2016 22:32:36)
|
Ovako otisla sam kod mojih u drugi grad i rekla muzu da cu vidjeti hocu li se vratiti jer sam pukla. Od kad smo se uzeli stalno nepostovanje mene, ni jednu priliku nijebpropustio kad se naljuti zbog neceg da me vrijedja, nipodastava, dere se na mene. Ja sutim jer ne znam dal sam dosla il posla a kada ga napomenem sta radi onda mi govori da znam da nikad necemo ravnopravni bit, a najveci nam je problem jer mi kuca nije cakun pakun ko kod matere mu. Eh ja nisam navikla ni od njeg ni od bilo kog takvo histerisanje nit je bio takav al od kad smo se uzeli 2 god je takav i govori kako trebe da me dovede u red. Prelazila sam sve jer je ok osoba i govori voli me al sam pukla jer s druge strane i njegovi drugovi koje sam tek upoznala u braku me ne postuju i stalno se za***ju na moj racun. On samo suti a kad mu ja kuci kazem pa taj rekao to i to, il ako probam da se odbranim on se opet dere i svadja i vrijedja me. I tako sam mu rekla vidjecu posle sveg hocul nazad. Nazovem ga a on sad odjednom sa mnom nece da prica, kaze sta cu se vracat, slaba sam zena, ne slusam ga, ne uklapam se u njegovo drustvo ni sredinu, nisam ni prava snaha da mu s mamom pijem kafe, bolje da ne dolazim. Ja mu kazem da cu doc, on kaze mogu ja doc gdje hocu al on nece doc po mene nit cu ja vise biti u njegovoj kuci, i vise mi se ne javlja [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|