tačkicaa
|
Pozdravljam gospoje Evo ja sad jela, malo nadoknadila sinoćnje nespavanje, tako da sam zakasnila na svašta NEma veze, kako žene kažu, ko zna kad ću se naspavat' poslije trudnoće Agatha PA eto, kad sagledam sve vaše simptome koje sam do sad čula, ja ću se i porodit' a neću skontat', možda meni neki novi simptom izleti Pa onda nek' mm spresijeca pupčanik Joj zamislite to ljudi... KAko su se žene nekad porađale, kad nisu išle u bolnicu i to Jesmo li mi sad postale prave pizde ili su one bile prave mučenice? Jbg, opet nalet filozofskih misletina Ignorišite, to je do bebčeta Znači moglo bi pivce biti dobro za dojenje Jao kako bi to bilo fino, beba cucla i mama cucla, a ljudi se ibrete Nego, jesi li ti bolje danas? Ima li promjena? Kako guica? O Leptirice Žao mi je zbog gospoje, ali kad se ovako sve sagleda, ni jedna nije zadovoljna. Evo moju npr.ne bodu injekijama, ali čovjek je proklet, evo ja kukam svejedno Ti bar imaš zašto Držim fige da nalaz bude uredan i malo srculence naravno Bejbibi Kako znam ja ih genetski nemam, mislim da je nemoguće imat' ih a ne znat' A vala je utjeha i to da će brzo proći ako se pojave Svaka tebi čast, to mmora da je baš mučno A kontala sam slj.sedmice aBd otić' na zadnju kontrolu kod ove moje privatnice, pa onda u Dom zdravlja, na vrijeme počet' iskat' I moraću baš tako, spremit' torbu, pa pored vrata Ma nije to ništa, kod nas je Ema spremila torbu u 5. mjesecu Šalim se Ema, nemoj se ljutit', još ću ja tebe molit' za savjete Eh BubaDaro svašta znojnoj guici padne na um, pa đe neće hemoroidi Ali me rastužila ova tvoja priča o venama. Baš mi je žao Ali hajde neka ti ne bude teško, evo ja nemam te probleme, a opet skoro nikad ne oblačim suknjice i haljinice, imam bijele noge, koje su uvijek bijele A je li ti doktorica nešto rekla za porod pa pominješ i carski? Ili ti kontaš da bi moglo zbog vena i to? A evo i Lejla nam malo došla sebi Umorila se žena u brdima s kaficom Ignoriši ovo, to samo zloba i zavist izbija iz mene jer sam ja imala majstore juče' Joj ti se već drugi put farbaš, a ja nikad Moraću i ja nekad ovih dana, da malo ovu prasu osvježim, grozna je Šiša mi se, a ne smijem Ako ne mognem skupit' kosu u rep, upucaću se Ema Znači, ti fasovala gamad Haj još malo i proće I ja ću morat' skoknut' do Waikikia, nahvaliste te spavaćice baš Nari Joj što se ismija' opisima sve na izvolte veliš Ma bruka ba od države, ali hajde bar ste sve u dronjcima i bar ne moraš kontat' o tome. Moraš se nečim tješit' Midnight E baš fino što si se napavala i našopala Nego žene, evo naumpade mi novo pitanje Vi koje ste u Sa, hoćete li sve na Jezero rodit'? Je li neka u Vojnu kontala? PS. Meni termin za tačno dva mjeseca Znači danas u osmi lagano
|