tačkicaa
|
E jutro hanume Evo Tačkice opet s posla Neke od vas su me pitale šta bi na kraju, pa evo da vam kažem da pojma nemam. Nisu mi ništa znali reći u petak, a javili da se ne radi u utorak. I tako ja dođem jutros i čekam gospodu da se udostoji da mi kaže da li da vam od sasd pišem od kuće ili da to još radim odavdje Samy MA slobodno pij, nema šanse da ti nana naškodi. Meni je to najbolji čaj i jedini koji pijem kad nisam bolesna ili me ne natjeraju. Posebno domaći, nema ljepšeg mirisa Ja sam se žalila na bolove i tegobu ovdje i kazali su mi da ne kukam i da sam dosadna trudnjača Šalim se, i mene skoro svaki dan nešto zaboli. Ali želudac redovno prestane s radom, pa je to za poludit' Imam i bolove nisko, popijem apaurin pa se smiri. A što se magnezija tiče, ja pijem samo Donat po čašu dnevno i neke mineralne onako kako mi naumpadne. Mislite li da bi' trebala još dodati? Već od prošle kontrole pijem Prenatal, a tu ima svašta, pa kontam ma i Mg-a? BubaDaro Moram da kažem tebi i tvojoj princezi da smo nas dvoje polaskani i ima da dolazimo sa cvetićem i tamburom pod pendžer Blossom Ti više ne brini ni za stije ni za bilo šta. Ti svi svoje skoro prošla, sad samo organizuj dobrodošlicu I ja se sad mažem HIPP maslacem, a prije njega sam koristila Weledino ulje. NEkako mi je HIPP bolji, ljepši mi osjećaj na tijelu, koji traje non stop, jer mažem svaku noć, tako da sam i sljedeći dan mekana, k'o prava loptica Weleda mi lijep miris, ali nekako je ljepši filing mazat' se maslacen nego uljem, a i ekonomičnije je. JA sa Weledu potrošila za 5 dana, još sam bila mala tad Winky JA mislim da se ti bezze brineš, opusti se u uživaj Nemoj se puno zamarat' tim pitanjim šta smiješ šta ne. Trudnoća je drugo stanje, malo je čudno, ali meni rekoše da ako je sve ok možeš se ponašat' kao i do sad, sem naravno nekih akrobacija i bacanja na trbuh, a ne daju ni pivo i cigare da znaš Ne sekiraj se, čitaj samo lijepe stvari, razmišljaj pozitivno i biće dobro. To ti ja kažem, iskusna majka Minie Kako ste vas troje danas? Jesu li dvoje još skupa? Je li tata/babo skoro doš'o? Search Ja se nikad ne bi' sjetila jastuka za dojenje Moram počet' vodit' tefter k'o BubaDara, ne ide ovo ovako, kako sam krenula ja ću mu pelene zaboravit' kupit' Jadan moj paša s mojom memorijom Dinaina Tebi sretno danas, držimo fige Mala Odoše li tvoji? Kako je mala raja? Kompletno sva? Vrtni JA ne znam kakav je osjećaj kad muči kiselina, to mi nikad niko nije znao objasnit'. Kod svakog drugačiji opis JE li se smirilo? Kako se sad spava? Nudzejma Sretno na pregledu i vakcini Emaaa JAvlja li se beba danas? Još da nam se Sanjalica javi pa kaže kako je kod njih, ali šipak, ona se sad mazi sa svojom Debeloguzom kojoj mi ime još ne znamo Koju sam zaboravila spomenut' nek' ne zamjera, svojski sam se trudila. I evo do kraja posta sam saznala i da će mi produžiti ugovor, toliko dugo vam pišem Eto vas sve
|