tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (28.3.2016 8:53:54)
|
Jutrooooo [sm=smiley1.gif] Evo i mene [sm=smiley36.gif] Nisam ušla na net ova dva dana, užas jedan kako sam se umorila. Ništa teško, ali provedoh vikend na nogama i sad ovo vražije vrijeme se pomjeri, amaaaan kako ne mogu da funkcionišem [sm=smiley13.gif] Nego, vidim imale ste hrpu zanimljivih tema [sm=smiley1.gif] Ja za neke nisam ni čula [sm=smiley36.gif] Plan poroda? Eto to tek čujem [sm=smiley36.gif] Nešto kontam, obzirom na to da ja za slabo šta da sam čula, nije mi baš mudro planove pravit' [sm=smiley36.gif] Mada, od kad se s vama družim, svašta naučih [sm=smiley36.gif] Ne znam koja je pitala za testove, ja sam nedavno pisala o tome. Meni su radili ono standardno mjerenje nuhalnog i odlučih, bar za sad, da ne radim više ništa. Jer ovi dubl i tripl su neki statistički, i ako se pokaže neka vjerovatnoća za nekim problemom, onda se radi amnio. Meni doktorica predložila ako hoću išta da radim, da preskočim ove statističke i odma uradim amnio. Isto sam kod privatnika, i kako ja nju skontah taj amnio se radi na klinici i ne plaća se. Eh sad, kako ja od ovih ženica ovdje skontah, bolje mi je ne zamarati se time [sm=smiley36.gif] Ja imam 27-28 godina i nemam do sad problem u trudnoći. Ne znam kakvo je stanje kod tebe... Što se frizure tiče, ja samo vrhove pokratila, isfenirala me ravni i bio sam mnogo zhodan [sm=smiley36.gif] Ali obzirom da sam ja smotana, i ne znam se isfenirati sama, poslije pranja kose biću ružnjikava k'o i do sad do sljedeće posjete frizeru [sm=smiley36.gif] Šta još, šta još [sm=smiley36.gif] Bila sam na štikli pola sata-sat (ali baš štikla, salonke), završeno fotografisanje i odmah u ravno uskočila [sm=smiley36.gif] Meni to mairanje međice baš zvuči kul, što vam se to ne radi [sm=smiley36.gif] Kad to treba?[sm=smiley36.gif] Joj počela sam slinit' i kihat', haman me neće obić' prehlada [sm=smiley13.gif] Pozdravljam vas sve još jednom i evo spremam se da nadoknadim sve svoje izostanke tokom vikenda [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|