Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (24.3.2016 13:39:18)
|
Zenice evo i mene...nisam se tek probudila[sm=jezicek.gif], bila na vjezbama, pa malo prosetala i evo sada udjoh u kucu. Tackice znaci malac zauzeo polozaj, pravi pasa [sm=bravo.gif]. Nemoj se zamarati sa amnio, mislim, ako je nuhalni ok i beba se fino razvija po svim parametrima sto da se bezveze nerviras i sebi stres stvaras. Nekada mi nisu jasni doktori koji kazu sve je ok, mislim da nema potrebe, ali eto razmislite, onda ti crva u uho ubace i eto ti belaja. Naravno na tebi je da odlucis, ali bas te bespotrebno sekira, ako misli da je sve ok. A sto se pusenja tice, ja sam prije trudnoce pusila oko kutiju i po. Prije toga bila prestala skoro 8 mjeseci, pa se opet vratih poroku. Uglavnom, sada zapalim jednom u 4-5 dana, i to mi ni ne legne, niti mi organizam trazi nikotin, ali je to jedini nacin da odem u wc. Inace imam problema ca probavom i cigara i kafa su mi uvijek djelovale ko laksativ. Tako da ja napravim malo rjedju kafu, zapalim cigaru i poslije 3-4 dima sam gotova. I zbog toga me grize savjest, ali jednostavno bolovi i grcevi od lose probave budu stravicni, a nista drugo ne pomaze [sm=smiley13.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bravo svima za kontrole i nove clanice dobro dosle, nisam sve upratila, pa onda moram ovako grupno [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|