Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (23.3.2016 12:17:44)
|
Jutric i od mene [sm=metulj.gif] MM zaboravio da razgrne zastore i moja malena i ja do maloprije spavale. Jest da sam sjeckala ali kontam dok je mirna ne udaura iz sve snage, bolje da lezim i mirujem, ljubim je u te male rukice i nogice sto me bez daha ostavljaju [sm=smiley1.gif] Daliyah jeste, mala buca je na zadnjem pregledu u tacno 32 sedmici imala 2,200 kg, masala napreduje super, ali i duzinom je naprednija tako da mislim da nece biti bas prebuckasta [sm=smiley36.gif] Tackice bi fino na vjezbama, mada je guzva, pa je malo teze raditi vjezbe, ali se isplati poslusati predavanje o disanju, njezi bebe, dojenju...uglavnom odoh opet sutra, taman malo da ubijem vrijeme i izadjem iz kuce [sm=smiley1.gif] Agatha ako vec moras raditi bilo kakve testove, amnio je najbouzdanija. Oni testovi iz krvi su statisticki i oni pokazuju vjerovatnocu, cesto mogu biti lazno pozitivni i onda se samo bespotebno nasekiras. Pricam iz iskustva prijateljice, a i iz struke. ada ako je nuhalni nabor dobar, mislim da nema mjesta nekim sumnjama. Sretno, ja vjerujem da je tvoje zlato zdravo i da jedva ceka da vas upozna [sm=smiley27.gif][sm=angel.gif] Nove trudnice dobro dosle u nasu malu zajednicu, pisite, pitajte, tu smo da jedna drugoj olaksamo i pomognemo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Neko je spomenuo muskarce i njihovu zelju za sinovima. I ovaj moj je u pocetku govorio ma musko, sincina i tako to. Kada je saznao da je curica sav se raznjezio, da ne prepoznas covjeka. Evo ga sada, ko sta radi prica stomaku, tepa joj...Ipak je neka posebna veza oceva i kcerki [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|