Daliyah92 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart (22.3.2016 15:22:58)
|
Dobrodoslica novim clanicama [sm=bravo.gif] Bebabu, cestitke na bebici [sm=smiley1.gif] (ne znam jesam li ovo gore vec napisala jednom [sm=zmeden.gif]) Sanjalice, pa tvoja bebica bas napreduje mashallah. Cini mi se da si napisala zadni put da je imala 2kg ili nesto vise. A ja gledam na jednoj aplikaciji tek u 34. sedmici bi beba mogla imati nesto preko 2kg. Ja cu sad u 33. sedmici na kontrolu pa budemo vidjeli, ali osjecam da bebica bas raste. Cini mi se da sve manje mjesta ima [sm=smiley1.gif] Ma da bude kilaza po ovoj aplikaciji kako pisu, ja bih bila zadovoljna. Sami_lo, mashallah za babu tvog, mogu zamisliti kako ti je bilo cekati. Kakve ste vi sa strijama? [sm=smiley1.gif] Jeste li dobile koju? Izgleda da se bas najvise dobijaju pred porod ili tako nesto. Ja bas ne znam jesam li dobila nove ili se samo stare malo bolje naziru [sm=smiley36.gif] Ali sta bi insan, i ako ih dobijem nista strasno, vec sam navikla s njima zivjeti [sm=smiley36.gif] Citala sam da je dobra krema od Vichy za vec postojece strije (vjerovatno ih ublazi malo, one crvene-ljubicaste) i na mnogo mjesta je hvale a onda procitam komentar da ne valja nikako i da je bezveze bacati pare za nju [sm=zmeden.gif] A ja ipak mozda probam, mada mogu samo zamisliti koja joj je cijena [sm=smiley36.gif] Pa makar i bacila pare, makar cu znati da sam probala.
|
|
|
|