bejbibi -> RE: UN dijeta (10.3.2016 17:54:30)
|
IZVORNA PORUKA: Pravnica IZVORNA PORUKA: bejbibi Hello zene ...koji je ono meni dan [sm=smiley36.gif] Fakat nezz..mislim da su proteini[sm=smiley36.gif] ja svakako jela cevape[sm=jezicek.gif] Haj uredit cu poruku Bravo za kile..ja se sutra vagam aBd ..a izgleda cu i dobit pa sam sva napuhana .. ALMAN ti si super[sm=bravo.gif] PRAVNICE [sm=bravo.gif] A ja zaglavila u bolnicu sa A ,imala neke pretrage ,krvna slika losa pa smo danas skontali da je mala upala pluca ,prima inekcije al smo kuci.bice dobro aBd Dan 34 Proteini CEVAPI [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Fakat sam samo to jela i to maloprije..citav dan po bolnici trcala ,radili pretrage itd pa kad smo kuci dosli jela .. Ne dajte se bejbi... kako je malena sada? I to je dijetski rezim, jedan obrok dnevno... hihi.. samo nedostajes sa redovnim javljanjem ovdje 😊 Ovo je OT [sm=smiley36.gif] Ma ona je raspolozen,vesela hB nista se ne primjecuje,nista ne mogu cuti na stetiskop,kedino rendgen pokazao..al et nadam se da ce od terapije biti ok :) Evo pokusat cu redovnije da se javim aBd ;)
|
|
|
|