bejbibi -> RE: UN dijeta (27.2.2016 16:12:25)
|
IZVORNA PORUKA: Pravnica Cao zene [sm=smiley1.gif] Jutros se vagam, nakon 6. kruga i vidim -5 kg [sm=bravo.gif] ja presretnaa! Danas su mi proteini, inace moj najdrazi dan 😃😃😃 D: 2 jabuke R: wok sa piletinom i povrcem + kupus salata + kriska crnog hljeba + casa jogurta V: pola porcije wok-a Alman, ja vec dva kruga na uh dan zaboravila cokoladu 😒 Joj i meni se blizi taj vodeni dan... a pada bas na rodjendan, grr... sve kontam da imam jos jedan vocni umjesto samo vide, a opet mozda je vodeni kljucan... hmmm... sta mislite vi? 😊 Pravnice moram te napomenuti,iako si mozda vec rucala [sm=smiley36.gif] Po pravilu ne bi smjela jogurt sa mesom nego supu bez rezanaca..jogurt smijes sa jajima ili sirom ..al dobro moze neki mali kiks [sm=smiley36.gif] i ja cesto kiksam [sm=jezicek.gif] Ko npr danas [sm=smiley36.gif] jela sam malo dimljene salame,5 malih kriskica[sm=smiley36.gif] A inace je 24 dan Vitaminski Jela sam narandze,suho voce,kasnike zelwnu salatu sa krastavcima dvjezim i mrkvom ..a i corbu od povrca sam pravila pa cu i tanjir toga :) da napomenem ,od neutralnog povrca[sm=smiley36.gif] brokuli,karfiol,mrkva,bijeli luk,blitva
|
|
|
|