|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta ponijeti od stvari za bebu kad podjem...
15.7.2011 9:37:04   
vjestica
treba mi hitno savjet kakve sandale/papuče/šta li već kupiti bebi za plažu?
cura ima godinu dana, još ne hoda, ali ustaje, puže, stoji i hoda kad se pridržava uz nešto
plaža na koju idemp je puna kamenčuga i sve otvorene  gumene sandale koje sam gledala nisu idealno rešenje user posted image
trebalo bi joj nešto da čuva prstiće, nešto zatvorenije
imamo croksice, ali su malo veći broj, pa ne znma ni koliko je to dobro
mislila sma neke zatvorene,da joj čuva prstiće, ali ne znma koliko je to do dobro po ovim vrućinama user posted image
oće li se djetetu noga potpariti
može li da te nosi po plaži, pa da joj skidam kad ide u vodu ili bazen?
svaki savjet je dobro došao

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 351
15.7.2011 9:50:22   
Hanady RR
u tom periodu najbolje su zatvorene kao male zepice...napravljene baš za plažu....
eh sad bilo ih je u TL...nisma siguran sada dali ima...

Uglavnom one su zatvorene i do materijala koji bi trebao brzo da s esuši jer se u njima i u vodicu ide...tj plićake i bazenčiće itduser posted image

Sad ću pokušati da ti našem fotku...ako nađem stavim ti odvje d aotprilike znaš o čemu s eradi...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 352
15.7.2011 9:53:26   
Hanady RR
ovako nešto...mnaravno prilagođeno brojem i bojamauser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/830/zadnjamalibroj.jpg/

eh meni je ovo dok nisu još smaostalno hodale bilo OK...međutim...nije baš da zam zadovoljna brzinom sušenja na nonama pa smo croksice imali u rezervi...

moja je mlađa najbolje u kroksicama se snačazila eli je imala godinu i pol skoro kada smo bili pošle godine na moru...znači već dobro aktivna na nonama svojimuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.7.2011 9:54:52 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 353
15.7.2011 9:57:19   
kolacic
imas u winku finih sandalica bas za plaze i u planici takodjeruser posted image  sretno

Neposredna veza do poruke: 354
16.7.2011 14:32:19   
Medić*
Mi se vec spremili za mora samo nam jos nedostaje taj sprej ili krema protiv insekata, hajmo pomoc sta uzeti, i zanima me negdje procitah u postovima fenastil krema user posted image  user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 355
16.7.2011 14:34:10   
koka i po
fenistil gel ne stiti od ujeda insekata nego se nanosi na ujede.imas autan on nije los. 

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 356
16.7.2011 14:36:47   
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po

fenistil gel ne stiti od ujeda insekata nego se nanosi na ujede.imas autan on nije los. 

ovaj autan je li moze za djecu, jer meni zbog malenog najvise treba. Hvala Koko user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 357
16.7.2011 14:39:42   
koka i po
ima i djeciji,provjeri u apoteci user posted image .
nema na cemu i lijepo se provediteuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 358
16.7.2011 14:41:15   
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po

ima i djeciji,provjeri u apoteci user posted image .
nema na cemu i lijepo se provediteuser posted image

Hocu, hvala.

user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 359
17.7.2011 14:23:56   
niki83
Je li neko davao dvogodisnjacima nesto protiv povracanja u putu?
Ja sam godinama bila na Radovanuuser posted image (Rodavan), ali sta ima od tih stvari za bebe, tj.djecu?

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 360
17.7.2011 14:30:58   
Skvo RR
Pa i ja sam povracala kao mala..i pila sam tabletice..ali Uma nepovraca...tako da joj nisam nista davala...ako nisi primjetila muku kod nje nemoj nista ni davati.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.7.2011 14:31:30 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 361
17.7.2011 14:39:20   
niki83
ma ne bih nikad da nije potrebe, prosle godine je povracala do mora, tj. nije povracala samo dok je spavala, a ionako na manje relacije isto, zacas joj muka dodje, prije 15tak dana krenuli do prijatelja, 10km udaljeni, morali smo stati kod neke prodavnice..i samo sto ju je mm izvadio iz sjedalice, istog je trenutka povratila, nazalost na mamu svojuuser posted image

N&N

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 362
17.7.2011 15:05:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: niki83

ma ne bih nikad da nije potrebe, prosle godine je povracala do mora, tj. nije povracala samo dok je spavala, a ionako na manje relacije isto, zacas joj muka dodje, prije 15tak dana krenuli do prijatelja, 10km udaljeni, morali smo stati kod neke prodavnice..i samo sto ju je mm izvadio iz sjedalice, istog je trenutka povratila, nazalost na mamu svojuuser posted image

imamo isti problem, i ja se sekiram kako ce podnijeti put do mora. pitala sam u apoteci ima li nesto za njen uzrast (21 mj) i rekli su mi da nema nista za user posted image ispod 2 godineuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 363
17.7.2011 15:11:36   
Hannica

Ja sam godinama bila na Radovanuuser posted image (Rodavan), ali sta ima od tih stvari za bebe, tj.djecu?

I ja uvjek pijem ove tabletice,posebno kad idemo preko Vjetrenica.user posted image ;islim da se smiju dati djetetu od 2 godine,ali sam zaboravila kakva je situacija s trudnicama.user posted image Bacila sam ambalazu i sad ne mogu procitat.user posted image Pa zar ti nisi na moru.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 364
17.7.2011 15:14:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

I ja uvjek pijem ove tabletice,posebno kad idemo preko Vjetrenica.user posted image ;islim da se smiju dati djetetu od 2 godine,ali sam zaboravila kakva je situacija s trudnicama.user posted image Bacila sam ambalazu i sad ne mogu procitat.user posted image Pa zar ti nisi na moru.user posted image

za trudnice nema nista, samo su mi dali neke kapusule od dzumbira na biljnoj bazi- ne znam koliko su efikasne, probacu sutra, a moja i niki83 beba nemaju jos 2 godine, pa se nisam usudila uzeti nista

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 365
17.7.2011 15:15:25   
Romali
I mi sutra putujemo, a nisam razmišljala o tabletama protiv povraćanja.
Jesu li vam išta rekli o malo starijoj djeci ( 3 god.), imas li išta za njih?
Da znam da ima, ne bismo žurili ujutro pa da negdje kupim...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 366
17.7.2011 15:21:12   
Hannica
IZVORNA PORUKA: teacher75

za trudnice nema nista, samo su mi dali neke kapusule od dzumbira na biljnoj bazi- ne znam koliko su efikasne, probacu sutra, a moja i niki83 beba nemaju jos 2 godine, pa se nisam usudila uzeti nista

Nema ni moja Hana,ali rodjendan joj je 3.8.pa mislim da to nema veze,par dana gore-dole. Sad sam citala uputstvo,nasla ne internetu,lijek prolazi kroz placentu i ne preporucuje se uzimanje osim ako doktor ne misli drukcije.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 367
17.7.2011 15:22:45   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Romali

I mi sutra putujemo, a nisam razmišljala o tabletama protiv povraćanja.
Jesu li vam išta rekli o malo starijoj djeci ( 3 god.), imas li išta za njih?
Da znam da ima, ne bismo žurili ujutro pa da negdje kupim...

Moze uzeti ove tabletice Rodavan,daju se od druge godine,1/4 ili 1/2
Evo ovdje imas uputstvo... http://bosnalijek.ba/udoc/Rodavan_N.pdf

< Poruku je uredio Hannica -- 17.7.2011 15:23:19 >

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 368
17.7.2011 15:23:48   
ElmaB
Imaju preparati i za manju djecu, ali Teacher je li ti Lana i do sada tokom vožnje povraćala?

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 369
17.7.2011 15:25:47   
Romali
Hannice, hvala!
Bolje je da ih kupimo, za svaki slučaj.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 370
17.7.2011 15:26:12   
Hannica

Meni tek sad dodje u glavu da sam procitala da su tebi dali kapsule od dzumbira...nisam ni znala da si trudna.user posted image user posted image user posted image
Cestitke.user posted image

Neposredna veza do poruke: 371
17.7.2011 15:26:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Imaju preparati i za manju djecu, ali Teacher je li ti Lana i do sada tokom vožnje povraćala?

jeste ,povracala je do sada nekoliko puta u voznji, u apoteci mi nisu htjeli nista dati kad sam rekla da ima 21mj.user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 372
17.7.2011 15:28:06   
teacher75

Meni tek sad dodje u glavu da sam procitala da su tebi dali kapsule od dzumbira...nisam ni znala da si trudna.user posted image user posted image user posted image
Cestitke.user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 373
17.7.2011 15:29:10   
ElmaB
Milsilm da ima i za njen uzrast, ali ako ne bude, pokušaj samo da ti ne jede previše tokom vožnje, već uključi tečnost, tačnije vodu ili čaj. Mislim da će to biti ok.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 374
17.7.2011 15:32:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Milsilm da ima i za njen uzrast, ali ako ne bude, pokušaj samo da ti ne jede previše tokom vožnje, već uključi tečnost, tačnije vodu ili čaj. Mislim da će to biti ok.

nece moci ni jesti jer kontamo krenuti u srec noci, pa se nadam da se nadam da ce nastaviti spavati u autu, a ujutro kad budemo blizu odredista i kad se probudi kontam joj umjesto pravog dorucka dati stapice, kiflu ili tako nesto

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *