|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta ponijeti od stvari za bebu kad podjem...
11.7.2011 11:17:21   
vila_7
IZVORNA PORUKA: teacher75

joj meni je muka kad pomislim na pakovanjeuser posted image

joj meni nije user posted image ...ja obozavam sve u vezi putovanja na more pa mi ni to nije mrsko! Ove godine mi je odmor unistilo samo to sto MM nece moci ni dan doci! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 276
11.7.2011 11:24:49   
kolacic
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ovo za 50+ faktor je diskutabilno ako je beba do 1 g...jer je malo agresivniji.... najbolje je 30 + jer ce beba ionako biti u hladu.... 50+ je vise za malo vecu djecu koja su vec aktivna i budu na suncu...

ja sam koristila 50+ iako je beba bila u hladu, i svima bih preporucilauser posted image to je nivea sun kids i predobar je user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 277
11.7.2011 11:25:08   
teacher75
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: teacher75

joj meni je muka kad pomislim na pakovanjeuser posted image

joj meni nije user posted image ...ja obozavam sve u vezi putovanja na more pa mi ni to nije mrsko! Ove godine mi je odmor unistilo samo to sto MM nece moci ni dan doci! user posted image

nas dvoje smo katastrofa sto se tice pakovanja, nikad nam nista ne moze stati pa nas uhvati nervoza i posvadjamo se u po frkeuser posted image prosli put mi je rekao da i svoje i bebine stvari moram strpati u samo jedan kofer, a kozmetika mi pola kofera zauzela, nema sanse. a ja se ne bih ni usudila ici bez mm sama sa user posted image na more, svaka cas_t

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.7.2011 11:26:21 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 278
11.7.2011 11:35:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kolacic

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ovo za 50+ faktor je diskutabilno ako je beba do 1 g...jer je malo agresivniji.... najbolje je 30 + jer ce beba ionako biti u hladu.... 50+ je vise za malo vecu djecu koja su vec aktivna i budu na suncu...

ja sam koristila 50+ iako je beba bila u hladu, i svima bih preporucilauser posted image to je nivea sun kids i predobar je user posted image
i ja sam A. koristila kao ti 50+ a i sad cu abd
Techer ne spominji mi pakovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kazemo necemo nista puno nisti jer pola ne obucemo i opet uguram svoji stvari jedva zatvorimouser posted image user posted image user posted image
To mi je najgora stvar od svega i posle zapitkivanje jesmo ovo, stavili a ono nismo zaboraviliuser posted image user posted image user posted image i onda se kontas....

(odgovor članu kolacic)
  Neposredna veza do poruke: 279
11.7.2011 11:35:44   
HAHA
teacher,neki dan sam negdje o ovome istom pisala,mm sve naziva "skule"a drago mu kad mu nešto izvučem iz torbe u određenom trenutku,kad mu zatreba.Najrahatnija sam kad sve sama spremim i složim u auto,mada nađe on i tada nešto,mrsko mu dvd postaviti i sl.user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 280
11.7.2011 12:17:00   
vila_7
teacher ma ne bih ni ja smjela sama na put i to do Zadra i ja vozim, jer je beba jos mala,zato ide i zaova sa nama.
A ni nama nista ne moze stati (Renault Clio) ali iskreno ja svake god.ponesem tonu odjece i iskoristim samo par stvarcica tako da cu ove godine i sebe sankcionisati a i sminke samo ono sto treba!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 281
11.7.2011 12:34:50   
Anoniman
helena dobro si rekla sto se tice sminke samo jedan mali neseser-Maskara, kreon i puder , ni ne sminkam se pretjerano a nemam ni kad od anela zvrka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 282
11.7.2011 12:38:26   
vila_7
felix...ma bas tako. A ne sminkam se po danu,samo navecer al isto luda uvijek ponesem palete boja,na kraju zavrsim ili na standardnoj smeđoj, ili u krevetu od umora pa mi ni ne treba! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
11.7.2011 12:53:28   
Hannica
Lako je za tu sminku,to moze stati u torbicu,ali treba puno kozmetike tipa samponi,regenarator za kosu,losioni za sunacnje,pa obicni ,gelovi za tusiranje,pa za djecu samponi i ostali pribor,za muza...i td,i td..... Boga mi pola kofera.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 284
11.7.2011 12:55:10   
vila_7
e moja Hannice...zato cu ja samo bebinu kupku i svi cemo sa njom - i kose i tijelo,sve! user posted image user posted image
P.S. i za suncanje cemo krasti od bebe! user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 285
11.7.2011 13:00:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

Lako je za tu sminku,to moze stati u torbicu,ali treba puno kozmetike tipa samponi,regenarator za kosu,losioni za sunacnje,pa obicni ,gelovi za tusiranje,pa za djecu samponi i ostali pribor,za muza...i td,i td..... Boga mi pola kofera.user posted image

na to sam i ja mislila, pa aparat za depilaciju itd... zauzme mi pola kofera sve touser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 286
11.7.2011 13:05:35   
Hannica
A ne mogu ja istim sve,ja bas moram ponijeti sav pribor,za sviju posebno jer svi razlicite sampone,regeneratore i gelove za tusiranje koristimo. user posted image Ja kad ne bi sve ponjela jedva bi cekala da se vratim kuci i da se okupam k'o covjek.user posted image Ja ne mogu bez svojih djidja.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 287
11.7.2011 14:30:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

A ne mogu ja istim sve,ja bas moram ponijeti sav pribor,za sviju posebno jer svi razlicite sampone,regeneratore i gelove za tusiranje koristimo. user posted image Ja kad ne bi sve ponjela jedva bi cekala da se vratim kuci i da se okupam k'o covjek.user posted image Ja ne mogu bez svojih djidja.user posted image

ista sam takvauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 288
11.7.2011 14:43:23   
niki83
sto helena rece, i ja volim sve vezano za putovanja, pa i ono pakiranje..
jucer mm kazem moje i N stvari u veliki kofer, a tvoje i i peskiri neka sve stane u onaj manji kofer, torbica sa djidjama, kisobran kolica i put pod noge..user posted image aBd
ove godine imamo bolje auto, ali sa manjim gepekom, tako da - minimalizam user posted image
doduse mm je ok, njemu nista narocito ne treba, a ja na more uvijek nosim samo maskaru, pa mi i nju cesto bude mrsko stavljati user posted image
Jos nemamo ni onaj paket pelena ove godine, ma bit ce to superuser posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 289
11.7.2011 14:50:29   
Hannica
Mi ove godine,hB,imamo bolje auto s duplo vecim gepekom,takodjer imamo kolica 3 puta manja (ako ne i 5X),mislim da necemo imati problema,sve moze da stane.Ah,zaboravih napisat da imam duplo manje odjece jer sam trudna i nista mi ne moze,sve moze u vrecicu malu stati....user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 290
11.7.2011 14:55:51   
vila_7
Hannice hajde onda povuci i dio mojih stvari! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 291
11.7.2011 15:03:09   
Hannica
IZVORNA PORUKA: helena_7

Hannice hajde onda povuci i dio mojih stvari! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo nemoj da vozim hranu pa da kaznu platim.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 292
11.7.2011 15:07:08   
balasgirl
Mi sad kad smo bili u Grčkoj nosili smo kolica (veća) i dva kofera (veeeelika) od kojih je jedan bebin,a jedan za mm i mene. Grešku sam napravila što sam nosila puno robice za bebu, ionako je gotovo sve vrijeme bio u bodićima, tako da silne šortseve i majičice nije ni obukao. Šompone, regeneratore i losione uvijek kupujem u malim pakovanjima kad idemo na put tako da to ne zauzima mjesto. Ni peškire nismo nosili (osim dva) jer smo imali u hotelu. Šminku na odmoru ne koristim (osim maskare i sjaja za usne). Važno je ponijeti bebinu apoteku, za ne daj Bože. Ostalo se sve može nekako nabaviti i kupiti na odmoru.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 293
11.7.2011 15:38:51   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

Jos nemamo ni onaj paket pelena ove godine, ma bit ce to superuser posted image

jel to drugarica bez pelena user posted image user posted image user posted image

ja na pakovanje vec navikla,samo ove godine nosim velika kolica!mala vec obecala posudit,i tek se juce skontali da idemo dole u isto vrijeme,al nema veze,mogu stat i ona i kofer al da se ispravi!

ja kad krenem dole uvijek samu sebe tjesim-ako ovo zaboravim a bas mi bude hitno uzet cu od rodica ili kupit user posted image user posted image ,na kraju mi i ne zatreba user posted image ,mada se uvijek gluposti nananse

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 294
11.7.2011 18:01:21   
niki83
ah propustila si taj momenat user posted image
samo joj preko noci stavljam pelenu, jer ujutro bude bas puna, ali polahko, prevazici cemo i touser posted image
pa ti moras biti ispraksirana kad je pakovanje u pitanju, vi ste stalno na tockovima.. user posted image
a vjeruj da mi je ovaj tvoj savjet - ma moze se uvijek i tamo kupiti - puno pomogao prosle godine user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 295
11.7.2011 18:38:16   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

ah propustila si taj momenat user posted image
samo joj preko noci stavljam pelenu, jer ujutro bude bas puna, ali polahko, prevazici cemo i touser posted image
pa ti moras biti ispraksirana kad je pakovanje u pitanju, vi ste stalno na tockovima.. user posted image
a vjeruj da mi je ovaj tvoj savjet - ma moze se uvijek i tamo kupiti - puno pomogao prosle godine user posted image

bravo za drugaricu,nisam znala user posted image user posted image user posted image cestitam
ajd o tome cemo uzivo user posted image

ba smi je drago da ti je pomogo savjet user posted image ,ma dosta stvari nosimo kontajuci moze zatrebat,a na kraju uopste ne koristimo,a ovako sebe psihcki smiris user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 296
12.7.2011 22:07:01   
Medić*
Cure sta nosite od kucne apoteke na more. Mi prvi put idemo sa djecakom za par dana ali bas neznam sta ponjeti od lijekova, sirupa i sl. Ostalo je vec spremno user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 297
12.7.2011 22:34:57   
niki83
Pa mi smo prosle god. nosili one osnovne stvari, tipa prve pomoci, plus panadol sirup, cepice, i sl. kod, ne daj Boze, temperature, i posto imamo atopijski nosili smo Fenistil kapi, kremice i tako to..
eh sigurna sam da ima i iskusnijih mama koje ce ti napisati sta jos trebauser posted image

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 298
12.7.2011 22:35:35   
vjestica
ja sam zasad pripremila - paracetamol sirup, flonidan sirup, fenistil kremu, deksametazon injekciju za nB jače alergijske reakcije, linex baby, rehidromix, zavoj, flaster, sredstvo za dezinfekciju (e tu se nisam odlučila koje ću ponijeti, imam ih više)
nek me nadopune iskusnije mame, jer ovo nije konačan spisak

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 299
13.7.2011 14:27:57   
Medić*
Hvala cure na odg

I mi smo slicno spremili, ostalo jos da se odlucim koju zastitnu kremu uzeti. Maleni je bas svjetle puti pa me strah da ne izgori.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *