mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (12.1.2016 14:50:24)
|
Evo i mene konacno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Mi se za vikend vratili kuci, pa dok sam ja sve one hrke oprala, popeglala, slozila...2 dana mi je proslo! Jos se umorim za cas, ustvari nakon sto se malo provrtim po kuci uhvate me grcevi u nogama samo takvi, pa bas pocne ici na zivce. Osjetim i bolove po dnu stomaka, kao kontrakcije blage isto ako imalo forsiram taj dan, tako da sam sva nekakva usporena. Terminuse uveliko krenule sa pripremama, vrijeme je i bilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Da nam aBd rodite zive i zdrave bebice [sm=smiley1.gif]. Ayla zeno tebi se bas primaklo [sm=smiley1.gif], evo mene al jedva ugrabih vremena da se javim, dok malo ovu kucu dovedem u red onda cu aktivnija biti [sm=smiley36.gif]. [sm=bravo.gif] za ogradicu, mama sredila za bebu [sm=smiley1.gif]. A L sigurno osjeti pa te ne popusta, moji se isto samo maze, nisu jos nimalo pazljivi, pa se naslone i na stomak bas pojako, al naviknut cemo se [sm=smiley36.gif]. Andjela, pusti bona dijete nek isproba sve, njemu te haljinice nesto skroz novo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Tebi je vrijeme da pocnes sa pripremama [sm=bravo.gif]. Ja sad na snizenjuma gledam, ima bas finih stvari i opreme snizene, al meni nekako jos uvijek rano, pa se ne usudjujem kupovati [sm=zmeden.gif] Chaucy, upratih da bebac mashAllah raste, vidim i ti si raspolozenija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ja isto racunam po terminu, svakog 2 u mjesecu racunam da je novi mjesec. Rimljanki iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sad furam prekuhati hljeb, pa se javim opet [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|