_ayla_ -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (12.1.2016 15:43:57)
|
dančić moje drage danas opet malo puse, bili smo trun vani, pa malo odspavali, sad evo brzinski bolonjez sa makaroncici pa cemo na peglu. ostalo jos tetri za popeglati. zene ja ne mogu lezati nikako, 3-5 minuta i treba mi kran da me podigne [sm=smiley36.gif] rastavljam se od bola, prepone, zdjelica, repnjaca, krsta... i kako da odmaram kad samo se posla nadjem!? Leena moja dobro sam, eto samo to sto mi se kosti pripremaju za porod i nedaju odmarati vec gonim ko luda, poslije me kontrakcije pucaju ko lude [sm=zmeden.gif] kako nam je drug E, pomazu li seke oko njega? kako si ti, jeste li vec bili vani? nudžejma meni su do 20 i koje sedmice kontrole tako sporo dolazile, a sada se ni ne okrenem vec nova kontrola [sm=smiley36.gif] cauchy [sm=bravo.gif] za spavanje i rjesenje zgaravice, da aBd do kraja djeluje pa da nam se ne patis cauchy ja racunam po sedmicama, ima tabela negdje, ali sam je sebi prepisala da mi je stalno na oku [sm=smiley36.gif] ugl prvo tromjesecje svaki mjesec po 4 sedmice, drugo t. svaki mjesec 5 sedmica, a trece opet svaki mjesec 4 sedmice... nadam se da nisam bezveze objasnila... leptiri draga brzo ce to, kad se najmanje nadas eto poroda aBd... [sm=smiley31.gif] bitno je da je sve u redu! mom pufnica dobro kaze, ja sam isto primjetila za luk u hrani da smeta zeludcu, ja ga stavim ali veeeoma malo ili nikako.. andjela draga sto ti nebi vjerovala tako sam i ja prije neki dan bila totalno nespremna, sve nesto imam u glavi isplanirano sta cu kako cu, ali nikako poceti. sad sam koliko toliko prikrajcila tako da ne sumnjam da ces i ti brzo to sve. V je divan hahha, pusti ga oprobava poslije ce ti pomagati kad dodje seka oko oblacenja [sm=smiley36.gif] mala_sa pa i ti gonis na sve strane, ne rece nam kako si? kako je bilo na godisnjem? polako draga
|
|
|
|