Pufnicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (20.1.2016 12:59:26)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85 Draga cauchy, na trenutak mi srce stade kada procitah o cemu oni uopste razmisljaju. Ne mogu ti opisati koliko su me potresla ova tvoja dva zadnja javljanja. DRZI SE DRAGA I IMAJ VJERE. To sa prekidanjem trudnoce mi nikako ne izlazi iz glave, pogotovo ako beba napreduje, nema nikakvih dodatnih problema, ako su otkucaji srca i svi protoci ok...stvarno lijece li nas ljekari ili mesari. Je li to njihov maksimum, "nismo bas sigurni, pa hajmo mi to okoncati". U krajnjem slucaju ne mogu oni odlucivati o tome. Ako ne znaju ili im je mrsko da se potrude, neka te posalju u Sarajevo, eto vidis sta Pufnica napisa. Umjesto da poduzmu sve, da te ohrabre, oni tako. Izvinite na ovom sto pisem ali sam stvarno ljuta. Draga moja, imaj vjere i nade, insistiraj da te drze na promatranju, pritisni ih, jer oni samo tako mogu da se pokrenu. Samo da izguras do 7 mjeseca i mogu te poroditi. Stvarno nemam rijeci! SRETNO DRAGA, DRZI SE, SVI MISLIMO NA TEBE I TVOJE MALO SUNCE [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Vjeruj mi ni meni ne izlazi iz glave takav nacin razmisljanja,mislim gdije ce prekinuti normalnu trudnocu,kad mogu izdrazati jos malo pa je poroditi u 7mom bez problema,da beba nije ziva,da je stala s razvojem,da ima neki poremecaj onda bih shvatila,ali kad je sa bebom sve ok nemogu da shvatim... I ja mislim da se mora Cauchy zauzeti za sebe,pritisnuti ih,ako treba platiti kakvu stelu ali ne dozvoliti da joj prekinu trudnocu prije nego urade sve sto je u njihovoj moci..
|
|
|
|