Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (20.1.2016 2:20:25)
|
IZVORNA PORUKA: cauchy Drage, od mene nazalost opet pozdrav iz bolnice. Otisla jer sam opet imala vodenast iscjedak. Sad imam jos manje plodove vode, a buni me amni sur test negativan, dakle po njima ne curi voda. Ne znam ni sama vise, poludicu nacisto. Vise se nicemu ne nadam. Da mi je samo sto prije da se rijesi situacija, pa kako je sudjeno bice... kazu vidjece moze li se sta uraditi, ali ja nisam optimisticna. Ja sam sigurna da meni plodova voda curi i odlazi. Zao mi je sto si pod stresom opet, vjerovatno nije plodova voda cim je test negativan, ali neka su te ostavili da prate situaciju. Nije lahko kada ne znas na cemu si, ali mi nije jasno kako sada imas manje vode, nego na kontroli? Andjela, evo peglala sam dva sata, i ima jos, i to je onaj uobicajeni ves, nema veze sa bebom. Nista nisam spremila jos uvijek, niti kupujem, nezgodno mi je sa njima dvojicom hodati po ovoj zimi, a mm radi dokasno svaki dan, pa ih ne moze cuvati da ja izadjem. Ne brinem se, neka nam stignu bebice zive i zdrave aBd, imat ce sta obuci. Leptiri, drago mi je da si dobro prosla, ljubi princezu [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|