Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (28.11.2015 16:48:37)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Zene, da se javim, ja mislim da meni datum nije dobro izracunat, kod mene je ciklus na 30-32 dana, a traje po 7 dana, valjda i to ima neke veze. Jutros sam bila opet na kontroli, zatvorena, nije mi mogla ni uraditi amnioskopiju, veceras opet idem, pa ce vidjeti da li ce me ostaviti, al ne zbog poroda, nego pritiska i aritmije. Pritisak se i unormali , ali otkucaji 100-120... Ziel gdje si ti gore lezala zbog ovog probnlema? Jel mogu svboju pidzamu ponjeti za slucaj da me ostave na promatranju? Papuce? Sta mi jos treba? Joj da me hoce na Cr poroditi da se vise ovako ne stresiram Ti si ko' i ja, i u mene su ciklusi 30 - 7 , pa šta kaže kad sama sebi izračunaš? Koji ti datum izađe? Jel si već prešla termin?Biće aBd sve polako :) Što se tiče otkucaja,sad ne znam je li misliš na bebu ili sebe u mene bude pritisak 105 - i otkucaji isto tako 105 ..I nikad odkako sam ušla u 4 mjesec mi otkucaji nisu ispod 100 ! - Sve tako 100 do 115 :) Želim ti sve najbolje u svakom slučaju,nemoj se sekirat :) [sm=bravo.gif] zieeeeelll wiiii [sm=bravo.gif] kako je samo slaatkoooo masallah, plavicanstveno ^_^ [sm=zz_skip.gif] Zaljubila sam se . NEka je sada ugodno tebi i bebachu, pa kako god. A jeftino te je izašlo ako je 125 KM ? Ili da nije 1125? Da nisi jednu 1 zaboravila ehehehe. :) Ja sam skeptik stim stvarno vakcinama, u gradu nam je troje podleglo od vakcina, naduvala se ona mjesta gdje su bockali bebe i od temperature podlegla djeca [sm=smiley13.gif] . A i govorila mi jedna poznanica kad sam je srela na pedijatriji,kaže primila juče Tija vakcinu,naveče dobila 39,5 temperaturu. :) Možda je to do imuniteta i kako koje dijete podnosi? :)
|
|
|
|