*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (30.11.2015 10:30:17)
|
Haha Leena tako i ja kad bi pisala citav dan nema nikog na temi [sm=smiley36.gif],pa sta se sikiras,svedno si tu ,desetak dana do termina,jedino da bar odmoris kod kuce sad od posla koji dan Ja juce sve citala al mi se nije dalo pisati sa telefona,uvjek mi nesto ne prihvati poruku,evo sad pila kafu ,pa hocu sa djecakom malo u setnju...Joj on se jutros u 4 probudio ,place,nervozan ,nezna sta bi od sebe ,uspjela sam ga opet uspavati pa smo se pobudili tek u pola 9,ima dve tri noci tako u snu ,kontam da mu petice ne izbijaju pa je zato nervozan...i mene sinoc nesto stomak pokocio ,pa me isto zabrinulo,neznam jel od spavanja il kako se beba prevrce,al kako god se okrenem nije mi odgovaralo,jutros vec bolje.. Mi isli u subotu,kod kumice na rodjendan,sve veca djeca,pa crtaju ,pisu,cackaju po telefonima,a moje djete se vise samo igralo,zato ce mu mama roditi seku [sm=smiley36.gif], [sm=smiley36.gif] Ja u cetvrtak na uzv,a zvala jutros i da me naruce za tu kolposkopiju,pa cu i to odraditi iduce sedmice Eto jos danas i prelazimo u decembar
|
|
|
|