mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (27.11.2015 10:47:51)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: mala_sa Jutro, ja danas ne vidim na oci [sm=smiley18.gif]. Alina mi navukla neku upalu mokracnih (pece je kad piski), evo vec 3 noci zaredom ne spavamo nikako [sm=smiley13.gif], svako piskanje je budi pa place svako malo [sm=smiley13.gif]. Travelove ja sam u prvoj trudnoci isto bas bila zabetonirana, prenijela sam 5 dana preko termina, a par sati prije pucanja vodenjaka (tako mi je poceo porod) sam bila na pregledu i sve zatvoreno bllo kao i svih 9mj prije [sm=smiley1.gif] Leena postalo je tijesno i njemu, nesto se vjerovatno okretao pa ti pritisnuo neki zivac [sm=smiley13.gif], jos malo aBd [sm=smiley1.gif] BebaBu ja nisam imala kolostrum ni u jednoj trudnoci, al znam kad sam citala da ga ne treba dirati, to sto istece istece, mozda da kupis blaznice ako ce ti biti lakse da ti ne bude bas sva pidzama mokra? Nista vise zapamtila nisam, bukvalno mi mozak na pola rad!! Dok lijecite to, najbolje ti je kupiti sudocrem. Namazes joj fin sloj i on stiti kozu od dodira sa mokracom i nece je peci. nije lijek sa upalu mokracnih kanala, nego koze, ali ce se i ona naspavati i vi... bas je veliko olaksanje, ja sam svojim curama koristila, a i sebi kad imam te probleme. Hvala ti, bas sam se pitala koju bih joj krenu mogla mazati i smije li uopste ista se mazati. Sad znam [sm=smiley1.gif]. Srecom nekom mi je ostalo i Panicevog caja, pa je evo i sa njim filujem da ispiskimo bestije sto prije. A ona uzas, kap caja jedva popije, a o apetitu mi se i ne prica...
|
|
|
|