*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (26.11.2015 11:06:35)
|
jutrroo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mada smo ustali upola 7 ,mm se spremao na posao,a mali skocio ,jos kad je video punu kutiju igracki,sinoc mu strikan donjeo,nije se vise vracao u krevet farah cestitam [sm=bravo.gif],citala sam sinoc,al mi nesto sa telefona ne objavljuje post ostala nam jos Travelove [sm=smiley1.gif] nanacaneznam sta bih ti rekla ,prvo zavisi kakva je trudnoca,ako nije rizicna i sve ok,ti mozes sve normalno raditi ,samo umjereno,nema potrebe za pretjerivanjem,a sto se tice savjeta ,mene su u prvoj trudnoci izludjivali,prvo moji,pa MM,pa svekrva...sve ce oni samo da ja ne radim nista,jos me i napadali ako bi vidjeli da nesto radim mada trudnoca bila ok. a sad druga trudnoca...bukvalno samo sto ne kazu ma mozes ti sve sama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jos imam djecaka ,jos malo dve godine,samnom je citav dan,ispocetka sam ga znala i nosati...sreca pa je bila uredna trudnoca,sve radim do danas i oko njega i oko kuce,jednostavno zaboravim...malo mi hvali kad idem negde da pozurim ,da ne kazem potrcim uz stepenice il slicno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],mada sam sad rekla sama sebi da cu ova 2/3 mjeseca da se posvetim bebi i odmaram,po kuci pomalo i to je to
|
|
|
|