*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (25.11.2015 13:41:37)
|
Beba_bu ...meni moja doktorica sve pise i koja sam sedmica i svaki mjesec i vaginalni pregled i uzv,mjerenje ,vaganje i to dzabe idem u dom zdravlja,prvu sam trudnocu krenula privatno i ovu mi doktoricu peporucili i prebacim se kod nje,stvarno je super,i meni je prosli uzv rekla d aje curica,al to je tek spomenula,ja idem iduce sedmice opet pa ako potvrdi jos jednom onda ce biti rozo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kad ti trebas na UZV,ja mislim da su nam termini tu negdje,ja krajem februara ti pocetkom marta... Mi smo tako u prvoj trudnoci,vise mm nego ja ,necemo nista do se beba ne rodi kupovati ,unositi u kucu ,bla,bla...al tamo pred kraj ja sve pripremila ,krevetac nov dobili od njegove sestre,njoj vise ne treba,stvari zadnji mesec dva sve poprala i opeglala. a kupili smo mu bjelo -plavi kompletic jer znali smo da je djecak,od 4 mjeseca mi je svaki put ponavljala ,tako da sam bila ubjedjena d anemoze biti kontra ,u sta gleda onda Kod mene moze sve osim da djecaku obucem bas rozo,sad imam dosta plavih stvarcica,od djecaka ,bodica al mislim da to moze i curia obuci,neke sam odvojila,mada kazem sama sebi pored rozih bas cu joj oblaciti plavo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Po meni su zuta,narandzasta,bjela,zelena neutralne sta god bude
|
|
|
|