|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
11.11.2015 14:27:17   
ziel
Ja se javljam iz bolnice, ostavili me radi lupanja srca i gusenja, otvorena 1-2 prsta nemam bolova a na CTGu se vide kontrakcije 40... kaze dr da necu danas, mozda sutra bude sta vise pa da se porodim...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 776
11.11.2015 14:30:12   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja se javljam iz bolnice, ostavili me radi lupanja srca i gusenja, otvorena 1-2 prsta nemam bolova a na CTGu se vide kontrakcije 40... kaze dr da necu danas, mozda sutra bude sta vise pa da se porodim...

Hajde da bude sa srecom i hajrom,nemoj se brinuti sve ce biti ako Bog da dobro.Javi nam se kad mognes 😊

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 777
11.11.2015 14:43:08   
Pufnicaa

Sretno..Abd da bude sto laksi i brzi porod ..:)user posted image

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 778
11.11.2015 14:44:51   
Travelove
Ziel, znaci gore si. Ajde ipak je bolje da si pod njihovom konzrolom, pokusaj da se ne uzbudjujes, a mozda vec sutra ugledas svog Rikija. Sretno draga!

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 779
11.11.2015 15:07:17   
blue moon

Ipak te ostavili, ajde sa srecom da ubrzo budes sa svojom bebicom...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 780
11.11.2015 16:24:05   
ziel
Hvala zene, mene smjestili u sobu sa jos 2 zene, i dalje mi dolazi gusenje i lupanje srca a niko mi ne poslusa rad srca sa slusalicama... samo pritisak. A i malaksalost osjecam neku nezz sta je ovo... dace mi nesto za pritisak al nezz kad. Eto javim se opet ako bude kakvih promjena...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 781
11.11.2015 16:29:59   
MersijaOmar
Ja sam jos uvijek kod kuce. Blage kontrakcije imam i potpuno neredovne. Jedini ostar bol se javi u preponama kad me beba pocne stiskati. Sve mi drugacije nego u prvoj trudnoci. Inace te dolje bolove nisam ni osjecala s prvim djetetom...ali su me kontrakcijr rasturale od prvog centimetra do zadnjeg. Sad evo ova tri cm ni ne osjetim kontrakcije, a ctg ih pokazuje. user posted image sve mi je cudno. Samo zelim da sve prodje bez medicinskih dodataka, dripa i sl. Ako Bog da

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 782
11.11.2015 16:32:16   
ziel

IZVORNA PORUKA: MersijaOmar

Ja sam jos uvijek kod kuce. Blage kontrakcije imam i potpuno neredovne. Jedini ostar bol se javi u preponama kad me beba pocne stiskati. Sve mi drugacije nego u prvoj trudnoci. Inace te dolje bolove nisam ni osjecala s prvim djetetom...ali su me kontrakcijr rasturale od prvog centimetra do zadnjeg. Sad evo ova tri cm ni ne osjetim kontrakcije, a ctg ih pokazuje. user posted image sve mi je cudno. Samo zelim da sve prodje bez medicinskih dodataka, dripa i sl. Ako Bog da

Jel znas koliko ti pokazuje kontrakcije? Kod mene 40. A treba da dodje na 100 pa da se porodimo hehe

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu MersijaOmar)
Neposredna veza do poruke: 783
11.11.2015 16:36:24   
MersijaOmar

Jel znas koliko ti pokazuje kontrakcije? Kod mene 40. A treba da dodje na 100 pa da se porodimo hehe

Stvarno se ne razumijem u to. Dva broja je ocitavalo na ekranu i dok me pitala doktorica da li me boli, jer je trajala kontrakcija, tad se jedan broj povecao do 130 i kasnije se vracao. Drugi broj je vjerovatno od bebe. Nije puno varirao.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 784
11.11.2015 17:27:29   
dinaina
Evo da se i ja malko javnem svijim trudnicama, kako ste mi?
Ziel, kako si veceras?Imas li jos gusenja i lupanja srca? A ti MersijaOmar ?Nadam se da nocas necete imati problema i da cete uskoro zagrliti svog bebaca:)

Sto se tice mene ja sam tek u 15. sedmici. Radili su mi bris vagine i cerviksa i nasli neku bakteriju, poslije sam morala raditi 3 dana urinokulturu i nalaz je sterilan, ipak doktor mi je dao da pijem amoksicilin. Je li neko imao slicnu situaciju?
pusica

< Poruku je uredio dinaina -- 11.11.2015 17:35:51 >

Neposredna veza do poruke: 785
11.11.2015 17:31:31   
Leena

Nisu ti aparati 100% tacni, zavisi i od toga koliko si mirna i gdje ti je posteljica, naprijed ili nazad, ako je naprijed pokazuje manje nego sto te stvarno boli
sretno tebi da se aBd sto prije i lakse porodis

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 786
11.11.2015 17:45:07   
Leena

IZVORNA PORUKA: dinaina

Ziel, kako si veceras?Imas li jos gusenja i lupanja srca? A ti MersijaOmar ?Nadam se da nocas necete imati problema i da cete uskoro zagrliti svog bebaca:)

Sto se tice mene ja sam tek u 15. sedmici. Radili su mi bris vagine i cerviksa i nasli neku bakteriju, poslije sam morala raditi 3 dana urinokulturu i nalaz je sterilan, ipak doktor mi je dao da pijem amoksicilin. Je li neko imao slicnu situaciju?
pusica

Draga, ja sam te brisove uvijek u devetom mjesecu radila tek, ali sam u prethodne dvije trudnoce imala echerihiu coli u urinu i pila taj antibiotik i hB pomogao je

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu dinaina)
Neposredna veza do poruke: 787
11.11.2015 18:07:36   
*pcelica*

Da sve prodje kako treba i da ako Bog da sto prije ugledas svog Rikija. Pokusaj malo tehnikama disanja da se opustis i relaksiras. Javi se kad budes mogla.
Smrdi smo dali ime. Zove se Ermin user posted image . Nakon vijecanja i pregovaranja najrealnija metoda izvlacenja papirica user posted image Ali dzaba ja navikla da ga zovem smrdom i nikako da se naviknem. Jezik sam leti user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 788
11.11.2015 18:20:18   
Emica_sa

Hvala zene, mene smjestili u sobu sa jos 2 zene, i dalje mi dolazi gusenje i lupanje srca a niko mi ne poslusa rad srca sa slusalicama... samo pritisak. A i malaksalost osjecam neku nezz sta je ovo... dace mi nesto za pritisak al nezz kad. Eto javim se opet ako bude kakvih promjena...

rad srca se gleda na EKG a ne slusalicamauser posted image

tebi sretnouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 789
11.11.2015 18:21:14   
MicoTico
Emice, bona, što me trzaš?user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 790
11.11.2015 18:23:26   
dinaina
Hvala pcelice, imala sam pojacano bijelo pranje pa me je zato poslao da uradim briseve.
I cestitam od srca na rodjenju bebaca, da bude ziv i zdrav,a i vi sa njim:)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 791
11.11.2015 18:25:09   
ziki

IZVORNA PORUKA: MicoTico

user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 792
11.11.2015 18:28:51   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: MicoTico

ma sta ti je,pa s kim bi,jedino preko vibera da me oprasiuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 793
11.11.2015 18:38:02   
vjestica
a vi mene sve trznusteuser posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 794
11.11.2015 18:43:51   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: vjestica

a vi mene sve trznusteuser posted image user posted image

vidi i oveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 795
11.11.2015 19:25:59   
Isha

Stvarno se ne razumijem u to. Dva broja je ocitavalo na ekranu i dok me pitala doktorica da li me boli, jer je trajala kontrakcija, tad se jedan broj povecao do 130 i kasnije se vracao. Drugi broj je vjerovatno od bebe. Nije puno varirao.

Onaj aparat moze ocitati do 199+, a mene ni to nije toliko boljelo, vec nekih pila sata prije tiskanja su bile najjace, cini mi se i duplo toliko, ali kao sto ti Leena rece zavisi od mnogo faktora. Sretno, eto tebi uskoro bebaca.

Neposredna veza do poruke: 796
11.11.2015 19:34:04   
MersijaOmar

IZVORNA PORUKA: dinaina

pusica

Evo ja upravo u setnji sa sinom. Ne bi li pocelo ista jace. Inace bolovi mi jos blagi. Hvala na pitanju 😊 😙

(odgovor članu dinaina)
Neposredna veza do poruke: 797
11.11.2015 20:52:48   
lala88
Ziel imaces vizitu oko 22h, a terapija ce u 00h. Kad bude vizita trazi da te pregledaju.

8.7.2015g B

Neposredna veza do poruke: 798
11.11.2015 22:54:45   
Farah 00
Ziel Ne sekiraj se, u bolnici si, svakako si jedva cekala da te ostave, aBd uskoro ce Riki upoznati svoju mamu 💙💙💙
Zelim ti puno srece i drzim ti fige, javi nam se opet kad budes mogla ☺

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 799
11.11.2015 23:48:05   
MersijaOmar
Drage moje, poceli mi bolovi na 12 min. Ozbiljniji nego ovih dana, bolni. Cekam jos 2-3 da dodju da ne bi opet isla bezveze do bolnice 😊 u bolovima i radujem se da je pocelo 😊 javim vam se u toku sutrasnjeg dana, ako Bog da s dobrim vjestima.

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *