teacher75 -> RE: Ginekoloski pregled (23.8.2010 18:29:50)
|
IZVORNA PORUKA: bebbe RR Postoji grana u ginekologiji koja se zove "juvenilna ginekologija". Svi ginekolozi su obučeni i za ovu vrstu pregleda, odnosno preglede kod žena, odnosno, djevojaka koje nisu seksualno aktivne. Vaginalni ultrazvuk, takodje, nije jedini oblik ultrazvučnog pregleda. Tako da, Ilhana, daj ppodršku rodici i neka ode, sve će se riješiti. To, kako opisuješ, zvuči kao neki hormonalni disbalans. A, meni postaje pravo degutantno da svako malo na forumu od ozbiljnih stvari pravimo zezu, te ismijavanje drugih ljudi, što je još gore. Čemu se javljati na temu ako o istoj nemamo šta reći?! Za one koji ne znaju - Ilhana je opdrasla u Svedskoj, a iako nije pravilno napisano, svi mi znamo na šta je mislila kada je napisala "puknuti nevinost". I, fakat, u svim ženskim časopisima, istina, piše da ginekologu treba ići redovno, ali ako neko odluči da ode dvije godine nakon udaje ili, na kraju krajeva, nikada u životu - to je njegovo pravo. A ničije pravo nije da tu osobu osudjuje i ismijava. bebbe rr, lijepo te molim da prestanes komentirati moje postove. ako 4 mjeseca nisi imala sta pametno da kazes na ovu temu (kada je pitanje postavljeno) ne moras ni sada dizati tenzije. nisam ubila covjeka ako sam se malo nasalila. ne vjerujem ni da mi ilhana zamjera sto sam se nasalila zbog necega ovakvog, niti joj je potreban advokat. svima je jasno ko je ovdje na forumu konfliktna osoba, bolje se nasaliti nego svadjati sa svakim i pametovati...
|
|
|
|