Medić* -> RE: Ginekoloski pregled (26.4.2013 12:48:43)
|
IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: vjestica ako misli na spekulum , to je ok, pogotovo kod vesele, da redovno rpoegledaju grlić, da se ne bi prerano počela otvarari,a špatula je ono drveno kad ti pregledaju grlo spekulum je onaj neugodni metal što stave u vaginu i rašire da vide grlić a ja čitam šoatula a pred očima mi spekulum ...zato kažem ne razmišljm uopšte... a medić mene su čaprkali stalno...kazu uživaj u trudnoći...pa kako kad su stalno nečiji prsti u njoj...[sm=jezicek.gif] Ova moja kaze nema potrebe, vidi preko UZ...ja ne osjecam da me ista dole za sada ziga i sl....ali uvijek je pitam da nisam otvorena, strah me. Ona kaze ne, vidim sve je u redu sa cervixom, ja onda ne insistiram da me dira, sta zanm,.... Medic mi imamo svega 4 uz za cijelu trudnocu, ali zato svaki mjesec imamo ginekoloski. Ti vjerovatno ides cesce na uz i samim tim te ne pregleda gin jer sve vidi na uz. [sm=smiley1.gif] Da draga. Ovdje vise UZ praktikuju. Na pocetku bude vaginalnom sondom, i onda nekada na kraju ginekoloski. A opet sve od dr do dr, ova moja valjda ne voli da ceprka puno dole ako vidi preko uz da je dole u redu :)
|
|
|
|