Hanady RR -> RE: Fondant (11.2.2011 16:25:07)
|
Hvala vam[sm=smiley1.gif] Pahuljo kitty nema usta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] al ima brkove malo drugačije...meni kako je bilo na ruku ja nacrtah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nemoj da se bojiš fondanta...zaista ali zaisa smješno za napravit...meni je onaj s abombonama mnogo teža varijanta i nekako ''prljavija'' za po kući...ovo nisma ni osjetila[sm=smiley1.gif] Eh Aquarius...ja sma probala sve one varijente sa malo fondanta i crvenu koja mi se sviđala ne dobih... onda sam uzela komad fondanta koji sma htjela koristiti za haljinku i ove detalje i onim bojama u prahu eterika napravila boju...al sam u malo vode dvije kesice boje stavila i dodavaka umakajući čačaklicu al stavrno dugo i dosta boje...kad u neko doba izleti crvena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] semedi pravila sma čokoladnu tortu... recept je postavila Mya 2-3 stranice prije... stim da sam ja umjesto kako praha stavila dosta čokolade u prahu krašove u koru... pa sam onda u kremu stavila čokoladu i po.... pa sam na sve to napravila vrlo malo butercream sa 20g putera i u to stavila ostatak istopljene čokoldae.... sve je mljac mnjac odvojeno...nadam s ebiće i zajedno[sm=smiley36.gif] eh da ja sam kore malo poprskala mlijekom u koje sam dodala ektrakta čokolade...i naravno iz recepta rum koristila nisam[sm=smiley1.gif] A ovi mali cvjetići su gotov poizvod...u kupovini karafeka u merkatoru na odjeljenju za kolače nađem prekrasnih detalja, scjetići, mašnice, pa one perle u bojama, srebrene i zlaten i bakrene i sve mi pravo jeftino oko 1,20 Km...uglavnom imama još cvjetila sa bar 3 torte[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ato izvještaj gotov.... i da ja sma koristila pola dekstoza-pola fruktoza u receptu...našla oboje u merkatoru pa reko i to d aporbam[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|