shejla -> RE: Fondant (4.2.2010 12:57:53)
|
vidjela sam na coolinarika.com recept za ovu masu, ali tamo pise "masa sa ratlucima" - valjda su to rahat lokumi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Uglavnom, samo se uzmu rahat lokumi i secer u prahu i mjesis do besvjesti... Je li ko probao? Ilhana, sheri, kako ova masa izgleda poslije 1, 2...5 dana (ako doceka toliko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image])??? Je li se previse osusi, pa bude tvrda, kako se inace reze ova torta - ja imam osjecaj da je to tvrdo, pa da kad rezes komad, pokvaris svu tortu) [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|