M kao Mama -> RE: Fondant (7.5.2011 22:51:42)
|
IZVORNA PORUKA: happysmile eh zene moje otkad ja vas citam i zapisujem sve sto se fondana tice, i danas isla u kupnju svega, nabavila sutra samo jos da odem u apoteku po glicerin da napomenem uopste nije bio prob. naci ga, ja upitah ima li jestivi glicerin i teta kaze za ceg ti treba ja objasnim kaze nije prob, koliko ti treba litar, dva?? oni prave taj glicerin u apoteci i ja rekoh pola litra, ako kome bude trebalo neka mi se javi. elem sutra ide jedna probna tortica sa fondanom to nikada radila nisam, pa da vidimo, to je pripremna jer da vidim kako ce mi uspjeti posto obecah zaovi napraviti jednu za njen rodj. Ja se pravo spremila, ali za pocetak necu nikakve figurice praviti dok ne razradim nego cvjetice, krugice, srcad.... da ja vidim kako to ide, pa cwmo kasnije i talenat za figurice da vidimo javim se svakako ako nesto zaboravim, da vas priupitam ljubac za sve sretno draga,samo ti je bitno da imaš dobar kupovni šećer u prahu i po minjici lagano i nema greške. Ova palačikenka, je čudotvorac, hajd onu tortu što uzdiriše, ali kako one mafine onako napravi i onakoih nacrta. Svaka čast
|
|
|
|