myb@by -> RE: Fondant (28.4.2011 19:41:17)
|
Rokoko divno, svaka ti cast, ostala sma bez teksta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley3.gif]. Koja rasprava na temi fondant od sinoc [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Pa žene drage nismo djeca da se ubjeđujemo je li lakše praviti fondant sa bobama ili glicerinom [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Nekom je lakše jedno, nekom drugo. Ja sam probala samo ovaj sa bobama i meni je baš bilo lako raditi sa istim. Bez problema se savijao, niti je pucao niti se topio. Dobila sma bez problema lijepu crvenu boju. Kada probam fondant sa glicerinom onda cu moci vise reci [sm=smiley1.gif]. Ne znam ni zasto napadate Lacici. Meni su njene torte poslje ovih od rokoko najljepše, bez uvrede drugim forumašicama. Iskreno nigdje nisam naišla na cjenovnik koji je postavila Lacici. Ne znam zasto je problem povjerovati u njenu pricu. Mozda je zena umjetnica.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|