|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant
27.4.2011 22:58:45   
emi7908
divno ženice ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3526
   RE: Fondant
27.4.2011 23:04:10   
LaCici
Samo gerberi, ali dodju 3 kalupa, u razlicitim velicinama. Ma Alper je skup pravo ali nisam mogla odoljeti user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3527
   RE: Fondant
27.4.2011 23:04:58   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Meri29

Ja sam odusevljena ovim tortama, stvarno user posted image

Hocu i ja ponovo da pokusam, mom muzicu ide rodendan, pravila sam mu i za prosli (i to je bio i prvi i posljednji pokusaj user posted image ) i fondant nije ispao jestiv, ali nikako. Bio je pretvrd, pravila sam ga od bombona i na kraju smo ga skinuli i pojeli tortu. Zanima me koja je smjesa bolja vama licno, one bombone ili glicerin, ako se zadam ponovo da se ne osramotim kao prosle godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja prije dva dana pravila sa glicerinom prvi put i super mi ispao fondantuser posted image


_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3528
   RE: Fondant
27.4.2011 23:06:32   
LaCici
IZVORNA PORUKA: Meri29

Ja sam odusevljena ovim tortama, stvarno user posted image

Hocu i ja ponovo da pokusam, mom muzicu ide rodendan, pravila sam mu i za prosli (i to je bio i prvi i posljednji pokusaj user posted image ) i fondant nije ispao jestiv, ali nikako. Bio je pretvrd, pravila sam ga od bombona i na kraju smo ga skinuli i pojeli tortu. Zanima me koja je smjesa bolja vama licno, one bombone ili glicerin, ako se zadam ponovo da se ne osramotim kao prosle godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je puno ukusniji od boba, glicerinski sam radila 4 puta i nije mi uspio, ali sam danas skontala da je zbog secera, totalno nekvalitetan secer u prahu sam koristila. Ovaj sa bobama hem je ukusniji, hem laksi za napraviti. A kupila sam jednom i u Alperu fondan i odlican je, jeste skuplje (1 kg je 12,95 KM) ali je bas profesionalan, mozes od njega sta hoces.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3529
   RE: Fondant
27.4.2011 23:22:41   
muaaa
Ja od svog glicerinskog mogu isto sta hocu kao i od profesionalnog,jer ga smatram profi.A ovaj od boba 2 puta i nikada vise u zivotu

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu LaCici)
Neposredna veza do poruke: 3530
   RE: Fondant
27.4.2011 23:32:16   
N_N
Meni, lično, je puno lakše i brže sa glicerinom nego sa bombonama.
Ovaj put se počeo topiti i fakat ne znam zašto user posted image  Obložila sam milka tortu, mislim da nije do torte.... Još sam fondant napravila dan ranije i dao se super raditi, gdje j fula ne znam.....

_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3531
   RE: Fondant
27.4.2011 23:36:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Meni, lično, je puno lakše i brže sa glicerinom nego sa bombonama.
Ovaj put se počeo topiti i fakat ne znam zašto user posted image  Obložila sam milka tortu, mislim da nije do torte.... Još sam fondant napravila dan ranije i dao se super raditi, gdje j fula ne znam.....


eh u vlažnom vremenu...
naime ja sma pravila smaijevu trtu...eto ima slika super je ispala...međutim isti taj fondant mi je ostao i stajao na sobnoj temperaturi...i napravim cjetiće za muffine djeci i super bili cijeli dan ih jeli kod mame moje sa cvjetićima...al onaj dan u grandu...zamisli istopili s ecvjetići totalno nestali sa muffina a isti fondant u pitanju...
skonatal sam da po vlažnom vremenu fondant nije bar sretan za raditi...ono laga u zarku, promejan pritisak itd...fakat sigurna sam na njega djeluje vrijeme...

e da i ja se slažem da je s aglicerinskim lakše i bolje raditi...
i iskreno la cici...meni tvoje torte ne liče na rad s afondantom od bombona...al eto ako ti tako kažeš...mislim ipak si ti amater al eto neka bude da su bobe dozvolile ovakve kreacije

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 3532
   RE: Fondant
27.4.2011 23:36:20   
LaCici
IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja od svog glicerinskog mogu isto sta hocu kao i od profesionalnog,jer ga smatram profi.A ovaj od boba 2 puta i nikada vise u zivotu

Koji secer u prahu koristis? Meni taj glicerinski nikako da uspije, apsolutno sam radila po Minjinom receptu svaki put i opet ne ide, rasipa se i puca.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3533
   RE: Fondant
27.4.2011 23:38:38   
muaaa
 



IZVORNA PORUKA: LaCici

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja od svog glicerinskog mogu isto sta hocu kao i od profesionalnog,jer ga smatram profi.A ovaj od boba 2 puta i nikada vise u zivotu

Koji secer u prahu koristis? Meni taj glicerinski nikako da uspije, apsolutno sam radila po Minjinom receptu svaki put i opet ne ide, rasipa se i puca.


bilo koji seti,frankov,bony i od svakog extra ispadne



_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu LaCici)
Neposredna veza do poruke: 3534
   RE: Fondant
27.4.2011 23:40:25   
LaCici
Hanady ova torta je potpuno napravljena od fondana od boba, i meni je ove cvjetove i figurice dosta lakse raditi da njim. Jedino je malo problem sto se treba namuciti kod razvlacenja fondana kada se pokriva torta, jer ga treba dosta razvuci. 

(odgovor članu LaCici)
Neposredna veza do poruke: 3535
   RE: Fondant
27.4.2011 23:43:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: LaCici

Hanady ova torta je potpuno napravljena od fondana od boba, i meni je ove cvjetove i figurice dosta lakse raditi da njim. Jedino je malo problem sto se treba namuciti kod razvlacenja fondana kada se pokriva torta, jer ga treba dosta razvuci. 


ženo...
ja pravila tačno prije godinu dana 1 od bombona...pa nakon mjesec drugu od bombona...pa nakon toga 3 od bombona i nakon toga napravila 5 sa glicerinom...
znam o čemu govorim...
sve me pitaj sve znam doktorirala sma na fondantu majkemiuser posted image
a tim da sam ja čeljade društvenih nauka pa nemam smisla za kreacije a malo i manje vremena i živaca...al znam kako s ekoji radi....

znam i kako se koji razvlači...a kako koji boju podržava...to posebno...




_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu LaCici)
Neposredna veza do poruke: 3536
   RE: Fondant
27.4.2011 23:46:56   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: LaCici

Hanady ova torta je potpuno napravljena od fondana od boba, i meni je ove cvjetove i figurice dosta lakse raditi da njim. Jedino je malo problem sto se treba namuciti kod razvlacenja fondana kada se pokriva torta, jer ga treba dosta razvuci. 


ženo...
ja pravila tačno prije godinu dana 1 od bombona...pa nakon mjesec drugu od bombona...pa nakon toga 3 od bombona i nakon toga napravila 5 sa glicerinom...
znam o čemu govorim...
sve me pitaj sve znam doktorirala sma na fondantu majkemiuser posted image
a tim da sam ja čeljade društvenih nauka pa nemam smisla za kreacije a malo i manje vremena i živaca...al znam kako s ekoji radi....

znam i kako se koji razvlači...a kako koji boju podržava...to posebno...





SO TRUE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3537
   RE: Fondant
27.4.2011 23:47:13   
myb@by
Meni je fakat bilo lako raditi sa bombonama, ako vi kažete da je slicerinski mnogo lakši, onda je fondant mačiji kašalj user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3538
   RE: Fondant
27.4.2011 23:48:49   
milenium
hanady pa od boba se fino boji,možeš postić nijansu kakvu hoćeš,i puuuuuuuuuuno je lakše raditi s bobama ,sve je do navike,nekom tako nekom lakše ovako... šta misliš od čega sam ja radila ovu svoju tortu,šta bi rekla?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3539
   RE: Fondant
27.4.2011 23:49:39   
muaaa
Hanady kad smo kod vremenskih prilika u pravu si 1000%,kad je oblacno i tmurno skoro je nemoguce raditi s njim,a i sto se boba tice davno sam jos napisala svoje misljenjeuser posted image

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3540
   RE: Fondant
27.4.2011 23:49:55   
milenium
IZVORNA PORUKA: myb@by

Meni je fakat bilo lako raditi sa bombonama, ako vi kažete da je slicerinski mnogo lakši, onda je fondant mačiji kašalj user posted image


potpisujemuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3541
   RE: Fondant
27.4.2011 23:50:25   
LaCici
Kako god, meni je laksi ovaj s bobama. 

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3542
   RE: Fondant
27.4.2011 23:50:28   
myb@by

IZVORNA PORUKA: milenium

hanady pa od boba se fino boji,možeš postić nijansu kakvu hoćeš,i puuuuuuuuuuno je lakše raditi s bobama ,sve je do navike,nekom tako nekom lakše ovako... šta misliš od čega sam ja radila ovu svoju tortu,šta bi rekla?

Milenium daj sliku please, ne mogu da trazim tvoj album user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3543
   RE: Fondant
27.4.2011 23:50:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Meni je fakat bilo lako raditi sa bombonama, ako vi kažete da je slicerinski mnogo lakši, onda je fondant mačiji kašalj user posted image






user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ko mi se ufurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 3544
   RE: Fondant
27.4.2011 23:51:39   
milenium
IZVORNA PORUKA: myb@by


IZVORNA PORUKA: milenium

hanady pa od boba se fino boji,možeš postić nijansu kakvu hoćeš,i puuuuuuuuuuno je lakše raditi s bobama ,sve je do navike,nekom tako nekom lakše ovako... šta misliš od čega sam ja radila ovu svoju tortu,šta bi rekla?


Milenium daj sliku please, ne mogu da trazim tvoj album user posted image


izvoli user posted image


< Poruku je uredio milenium -- 27.4.2011 23:52:58 >

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 3545
   RE: Fondant
27.4.2011 23:53:05   
myb@by
bravo milenium, kako su ti super boje, cvjetici i zeke. Malo je mozda neravna torta, ali su boje bas vesele kao proljece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3546
   RE: Fondant
27.4.2011 23:53:28   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR


skonatal sam da po vlažnom vremenu fondant nije bar sretan za raditi...


user posted image user posted image user posted image user posted image  nikad mi ovo n bi na um palo....
Ma krivo mi bilo pravo user posted image

Meni je kriza raditi sa bobama, užas. Lijepi se, iziskuje jakooooooooo puno vremena, grozno.
mya@by, fondant sa glicerinom jeste mačiji kašalj user posted image user posted image  Mislim, stvarno ide punooooo brže, lakše.

_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3547
   RE: Fondant
27.4.2011 23:53:44   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: myb@by

Meni je fakat bilo lako raditi sa bombonama, ako vi kažete da je slicerinski mnogo lakši, onda je fondant mačiji kašalj user posted image

Nema posla u struci, pa s ebacam u BizMis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ko mi se ufurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3548
   RE: Fondant
27.4.2011 23:55:17   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


skonatal sam da po vlažnom vremenu fondant nije bar sretan za raditi...


user posted image user posted image user posted image user posted image  nikad mi ovo n bi na um palo....
Ma krivo mi bilo pravo user posted image

Meni je kriza raditi sa bobama, užas. Lijepi se, iziskuje jakooooooooo puno vremena, grozno.
mya@by, fondant sa glicerinom jeste mačiji kašalj user posted image user posted image  Mislim, stvarno ide punooooo brže, lakše.


Ovo za vrijeme sam i ja primjetila... kad sam radila u BiH nije mi nikako htijelo od da se napravi kako treba a bilo je kisno i pohladno u kuci to vece...

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 3549
   RE: Fondant
27.4.2011 23:59:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: milenium

hanady pa od boba se fino boji,možeš postić nijansu kakvu hoćeš,i puuuuuuuuuuno je lakše raditi s bobama ,sve je do navike,nekom tako nekom lakše ovako... šta misliš od čega sam ja radila ovu svoju tortu,šta bi rekla?


ne znam za koju me pitaš tvoju

a sa bombonama nije lakše raditi...
i nije stavr navike
kakve navike ti 2 torte napravila na šta si se stigla navićuser posted image

a la cici 14. ovoga mjeseca plače ne zna napravit fondant a 21 postavlja dva remek djela...i to sa wilton bojama, porfesionalnim knjigama i stigla do alpera po kilogramski fondatuser posted image koji je glicerinski da se raumijemo i na sve to amaterski odvalila i 30 Km-čića za gerbere plastične...e mislim...

nije navika nego relanost...

user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *