|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant
3.5.2010 17:48:36   
Private
Pocela sam al mi se neda iscitavati od pocetka.Voljela bih i ja pokusati napraviti tortu,a obzirom da sam pocetnik da se to nezavrsi katastrofalno.Maloprije sam sa rodicom pricala,ona je malom pravila tortu uz pomoc marcipana i kupila boje valjda za kolace.Jeste li vi koristile marcipan?

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 276
3.5.2010 19:03:55   
Anoniman
.

< Poruku je uredio enisa_sara -- 3.5.2010 19:05:18 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 277
3.5.2010 19:04:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

user posted image

Ipak nisam kopirala Ivaninu user posted image
Bubamara je crvena user posted image ,ne valja mi mob.

Slikala po danu, da vidite da je fkt crvena user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 278
3.5.2010 19:06:30   
Anoniman
Zinanina, Hanady, sta je sa vasim tortama?? Hocemo slike user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 279
3.5.2010 20:24:06   
maja78 RR
mene nema 2-3 dana a slika puno, ivana ako ne radis vrijeme je da otvoris slasticarnu, ne znam koju vise rijec da koristim za hvalu user posted image

enisa_sara svaka cast, bubamarica je premedena user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 280
3.5.2010 23:35:05   
Anoniman
user posted image

Evo jedne od mojih torti, morala sam praviti dvije, pošto imamo dva kruga gostiju.
Stiže i druga...

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 281
3.5.2010 23:36:42   
Anoniman
user posted image

Meni se sviđajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 282
3.5.2010 23:38:07   
noaa

IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image

Evo jedne od mojih torti, morala sam praviti dvije, pošto imamo dva kruga gostiju.
Stiže i druga...

predivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
3.5.2010 23:39:56   
Hanady RR
zinina superuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja slika sutra ili čak prekosutra dok aparat /tuđi) sa pripadajućim kablom donesem sa mjesta slikanja.

Joj ja nemogu da nađem kablove svog aparata i mobitela užas...tačno pomislim da ih nisma u smeće bacila od silne brige da ih od djece sakrijem.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 284
4.5.2010 10:23:31   
R&T@
user posted image  zene i za ideje i za realizacije.
Krive ste sto sam jucer iscitala ovu temu i na spisak za kupovinu dodala secer u prahu i te bombone.
Hocu i ja da se igram....
Tortu nikad u zivotu nisam pokusala napraviti, pa cu praviti oblike...

Jos kad bi mi neka od vas rekla kako pravite ona srca ili zvjezdice na stapicima? Ima li unutra neko tijesto ili je sve samo fondant? Ako ima tijesto, molim lijepo (za pocetnicu), kako to da zamutim?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 285
4.5.2010 10:49:35   
Hanady RR
ja sam napravila jedno srce na štapiću koje nisma stavila na torrtu nego samo da vidim kako izgleda i stoji mi u kuhinjiuser posted image user posted image user posted image
ostalo mi crvene mase ia j razvaljala na malo deblje i modlom za kolače izvadila srce i stavila ga štabić. slatko je pravo.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 286
4.5.2010 11:05:34   
Anoniman

user posted image

Stiže i druga...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 287
4.5.2010 11:06:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anelinos

torte su Vam supe curke... ja sam neki dan pravla Tortu za princess i nisam zadovoljna kako je ispala skroz sam drugacije zamisljalala al stase moze neke stvari su krenule naopake i eto imala sam malo vise tehnicki problema....
user posted image

meni su vala boje ekstrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anelinos)
  Neposredna veza do poruke: 288
4.5.2010 14:14:09   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: anelinos

torte su Vam supe curke... ja sam neki dan pravla Tortu za princess i nisam zadovoljna kako je ispala skroz sam drugacije zamisljalala al stase moze neke stvari su krenule naopake i eto imala sam malo vise tehnicki problema....
user posted image

ma kako mi ovo promace, supeeeer je

i tvoje zinanina su prekrasne
a zene ni jedna da uslika kad rasjece da vidimo iznutra 

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 289
4.5.2010 15:51:16   
ivana st
Torte sve bolje od boljeg user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Neposredna veza do poruke: 290
4.5.2010 16:10:01   
rukajja
user posted image sve pohvale za prelijepe torte! danas sam kupila glicerin i narednih dana bice neka probna torticauser posted image moze li mi samo neko reci od koliko gr je kesica zelatina koju stavljate, vi koje ste pravile?

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 291
4.5.2010 23:29:38   
anelinos
hvala Vam djevojke ja imam presjek svoje torte al imam  problem sa racunarom i virusom cim otklonim ja stavim... 

Sretna i zadovoljna, hrabro koracam ka svom cilju skidanja killica...

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 292
4.5.2010 23:38:21   
rukajja
anelios, jel mi mozes ti molim te odgovorit na pitanje?

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 293
4.5.2010 23:43:54   
anelinos
Ja bih ti rado pomogla al ja  smjesu pravim od bombona i secera nisam nikad pravila tu sa glicerinom...

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 294
4.5.2010 23:45:46   
rukajja
user posted image ipak hvala. nadam se da ce se neko javiti.

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 295
4.5.2010 23:52:10   
anelinos
a sigurna sam da cese javiti neka od djevojaka koja je pravila tu smjesu na taj nacin... a ti zelim puno srece i  uspjeha vidjeces jako je zabavno i zanimljivo kad jednom probas naprosto se zaljubis i uvijek samo smisljas nove ideje ... 

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 296
4.5.2010 23:56:13   
rukajja
jedva cekam da probam, vec dugo skupljam hrabrost za odlazak u apoteke radi glicerinauser posted image stavit cu slikice kad napravim tortu, nadam se lijepeuser posted image

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 297
5.5.2010 9:58:18   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: rukajja

user posted image sve pohvale za prelijepe torte! danas sam kupila glicerin i narednih dana bice neka probna torticauser posted image moze li mi samo neko reci od koliko gr je kesica zelatina koju stavljate, vi koje ste pravile?

Tek sad vidjeh sta se sve ispisalo na temi...
Kesica zelatine ti je kao ona prasak za pecivo ili vanilin secer, ne znam sad tacno koliko je to grama, ja kupila Dr.Oetker prozirni zelatin, male, plave kesice.

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 298
5.5.2010 9:59:58   
IvanaTz

user posted image

Stiže i druga...

Obje torte su za 10!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 299
5.5.2010 10:01:50   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a zene ni jedna da uslika kad rasjece da vidimo iznutra 

Ja sve torte pravila nekom drugom pa nista od presjeka...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Moderatori
veeseelaa

imam pitanjce za vas, vršite li ispravke svojih postova, brisanje i sl jer vam je ta opcija omogućena? pri tom ne mislim kad ste ot neg ste se pokajale što ste nešto napisale... naravno mišljenje ostalih je...

Ne (80%)

Da (20%)

Broj svih glasova: 172

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *