ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (25.10.2015 20:57:33)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: ziel Djeste zene, vidim sve se javljale danas bas fino [sm=bravo.gif] Ja i mm danas bili kod na kafi kod mog amidze i strine, to sam morala otarasiti prije poroda. Pa sjedoh malo pred kucom s konama one pile kafu pa zasjela zaboravila da sam udata haha. Otrcim napravim burek sareni evo ga mirise jos malo pa pecen, da moze mm ponijeti na posao, grozna im vecera na poslu. Pa kad on ode ja i zaova cemo prati prozore i zavjese u dnevnom bas su mi oni najtezi.. Farah bas ti zavidim kad cujem kako se uvijek naspavas, ja ni naopako zadnjih mjesec dana... Meni opet zamirisao tvoj burek, a i one lepinice 😄😄😄 Ja pravila bosanski lonac da imam i za sutra i cheescake tortu, naumpala mi, sad me evo muci zgaravica od nje.... Sinoc sam bila gladna a ne znam sta bi vise jela, toliko me zgaravica zna mucit, jedva cekam poslije poroda da se posteno najedem... a ni tada ako budem dojila necu moci sto ja hocu😊😊 Nekoga muci zgaravica, nekoga nespavanje [sm=smiley36.gif] Mene zgaravica hvala Bogu samo nekoliko noci mucila, bas imam apetit, da mi ga je smanjiti, ne smijem se Bgm izvagati do petka, bojim se koliko ce pokazati, prije 10 dana bilo je na +17 kg, nema meni proci sa ispod 20 kg 100% [sm=smiley13.gif] Znaci poslije poroda za skidanje imam 25... Ja evo pijem caj, i to ne mogu nezasladjeno, na nekih 350 ml stavila 3 kocke secera. Pospremila po kuhinji, Boze uvijek nekog sudja, dzaba ova masina za sudje, opet se ne micem od sudopera.
|
|
|
|