Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (26.10.2015 14:00:56)
|
IZVORNA PORUKA: Elastigirl IZVORNA PORUKA: Leena Vi se uveliko pakujete za bolnice [sm=bravo.gif] Ja cu polako poceti spremati stvari kad se vratim kuci, mada imam jos vremena aBd. Elastigirl, ma dobro mi je ovdje, nije naporan posao, cak je zabavno. Ali kad se vratim u Sa, ceka me ludilo... Planirala sam do 1.12. Raditi ako sve bude ok. Ti?l Leena ja cu do ulaska u deveti aBd, tj. jos dvije sedmice, ako i toliko izdrzim jer mi je pritisak povisen skoro svaki dan a pijem methyldopu. Uglavnom duze necu, posao mi je pozahtjevan tako da uz svo placanje nije vrijedno mog i bebinog zdravlja. Ja se bas radujem tom bolovanju, jer pauzu od posla nisma pravila duuuugo [sm=smiley1.gif] Meni je ovo trenutno super stvarno, ali kad se vratim, nece mi biti lako... Vidjet cemo kako se budem osjecala.. Sto ti kazes, nije vrijedno ako budem lose podnosila... Carobno, ma sigurno smeta sto vam se dolazi, tako je i meni sa E bilo, ali cim pocnu manje dolaziti, napravit cete vi sebi raspored[sm=love.gif] Farah, ma nije tako strasno, pusti mene[sm=jezicek.gif] i ne citaj moje porodajne price[sm=jezicek.gif] salu na stranu, bice sve super, ne brini Bananice, cestitaaam[sm=bravo.gif]
|
|
|
|