Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (25.10.2015 19:33:38)
|
IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: Farah 00 Nur na GAK ti daju njihovu spavacicu, ne mozes u svojoj, u svoju se mozes presvuci poslije poroda. Ja ne trpim hladnocu pa cu ponijeti i ogrtac, a nenamjeravam ga bacit. Mogu bacit japanke i taj prvi peskir. Ma ne treba ti vise od 5 gaca, pa samo jednu noc smo tu, i ja sam toliko stavila. Kod mene je rucna torba, manja, nije kofer. Stalo mi sve, a ima jos mjesta. Ubacila sam dvije spavacice, ogrtac, tri paketa vir ulozaka, ubrus, dva toalet papira, neseser, plazma, cokoladice, sokici, grudnjak za dojenje, tuferi, plasticne case, mali i veliki peskir, japanke i papuce... to je koliko me sjecanje sluzi☺ Sve smo isto stavile,samo sam ja jos ubacila i donji dio pidjam,potkosulju,dvoje carape i to je to cini mi se jer sam zimogrizna [sm=smiley1.gif].Al ovaj moj kofer je bas,bas mali. Draga ja cu vjevatno aBd na CR jer se beba jos nije okrenula,tako sa cu vjerovatno duze ostati [sm=smiley13.gif]. I ja sam ubacila ogrtac i ne bih da ga bacam,jer mi je bas lijep. I ja sam stavila carape, a htjela otici do pijace da vidim imaju li potkosulje za dojilje. Znaci tvoja bebica se jos uvijek nije okrenula, mozda te i iznenadi pa se okrene, ali bitno je da sve hairli prodje, pa kako god cr ili prirodno.
|
|
|
|