Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (24.10.2015 20:12:10)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: cauchy Po preporuci mog ginekologa primila sam inekciju progesterona na hitnoj, a ako ne prestane ovaj iscjedak, njoj ću u pon, jer ne radi vikendom. Inače, 3.11. bi trebala na fetal skrining, pa valjda se do tada povuče hematom. Šta mislite, da li je moguće da se apsorbira hematom, a da je ovo što izlazi stara krv, s obzirom da je smeđe i skroz malo je na gaćicama? Ima li neko slična iskustva s ovim? Ja sam imala hematom u ovoj trudnoci i bio je smjesten iznad bebe,hB, apsorbirao se, ali znam da mi je dr govorila d bi bilo bolje da je na izlazu i da iscuri, jer je manji rizik onda za bebu. Ne znam jesam li te uthesila... U svakom slucaju sto prije idi dr, ako nista drugo, smirit ce te Dobro vece drage moje Da se i ja nadovezem...imala sam isti slucaj s hematonom,dobila progesteron inekcije i dabroston da pijem i strogo mirovanje,to je bilo na pocetku trudnoce.Ja sam u dva navrata imala krvarenje prvi put slabo dok sam otisla u bolnicu nije bilo nikakvih tragova.Drzgi put mi je krenulo ujutro s smedje crvenum iscjedkom-mrljama da bi popodne prokrvarila i tad je ustanovljen hematon. Ja sam u oba slucaja odmah reagovala i obratila se doktoru,al obzirom da ti vec si primila progesteron vjerujem da je poceo reagovati,moguce da ti je taj hematon ispod pa da je pukao i da to sad izlazi "stara" krv... U svakom slucaju opet bolje i djaba otici da se kontroluse da bi ti bila mirna...
|
|
|
|