ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (23.10.2015 19:30:14)
|
Ja sam bila danas poprilicno zauzeta, nekog smo posla imali kod kuce, pa smo isli kod mojih na kafu , ja ponijela i rucak tamo, jer mama radi svaki dan do 15:00 pa smo je iznenadili ja i mm s gotovim ruckom [sm=smiley1.gif] Nakon toga isla na kontrolu na UKC, dr. me pregledao svakako [sm=smiley36.gif] prvo CTG-uredan, nema kontrakcija, tonovi ok, UZ uredan, ono oko crijeva sto je vidio u ponedjeljak kaze sad je uredu, to je vjerovatno bio popio plodove vode pa se vidjelo prosirenje crijeva a sad je ispraznio [sm=smiley36.gif] a kad me vag.pregledao, napravi facu covjek i kaze GRLIC POPRILICNO SKRACEN, ULOZIV, NAJVJEROVATNIJE CE TO BITI PRIJE TERMINA, KRUPNA BEBA. Kaze da mu dodjem opet iduci petak, pa kaze: PA CEMO FINO ISPLANIRATI POROD. JA NE BI VOLIO DA TO BUDE U PETAK. Ja ostala bez teksta [sm=smiley36.gif] On dezura u petak, pa opet kroz 4 dana tj. utorak, pa sam skontala u petak kad me pregleda, ako mognem cekati do utorka, da ce mi vjerovatno reci da dodjem u utorak ujutro pa da se porodim u njegovoj smjeni... Ja sam mnogo uzbudjena i sretna i nestrpljiva i jedva cekam [sm=bravo.gif] i ne mogu da vjerujem da ce to tako uskoro, to znaci moglo bi za 10 dana da vec drzim svoju mrvicu u rukama [sm=sloncek.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|