Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (22.10.2015 11:43:29)
|
Evo i mene[sm=smiley1.gif] Danas sam lijena i odmaram[sm=smiley36.gif] Juce sam se preforsirala, ujutro otkako sam ustala nesto sam cistila, slagala, pa rucak, zatim otisla u banku, pa na vjezbice i poslije sa kumom na kafu. Usla u kucu u 9 i jedva se istusirala. Danas imam rucak a necu nigdje ni izlaziti. Sutra cu poraniti za bris grla i nosa. Podigla sam juce i nalaz krvi i urina, urin me iznenadio da je sve ok, prosli put bilo i leukocita i neceg svega pomalo, mada sam pila onaj caj od Pancica za trudnice. Zeljezo prije mjesec bilo 24, a sad 14, plus ovaj mjesec pila Heferol. Nestalo mi i prenatala, moram kupiti. Rose znam da u apoteci brzo naprave onaj balzam, ali meni su rekli da dodjem za sat, nisu rekli za 10 minuta, pa meni se nije dalo cekati sat vremena[sm=smiley1.gif] banancice ti si vec u terminu, jos malo i drzat ces svoju bebicu u rukama, samo da prodje sve sto lakse i bezbolnije[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Leena ides li na jednodnevni ili visednevni put[sm=smiley1.gif] Da se bar u putu odmoris, ako mozes. Pcelice ti si imala juce dobar dan, izasli su ti ko trudnici u susret[sm=smiley1.gif] Dobro si me napomenula, trebala bi i ja da vidim sta mogu ovih dana, odnosno naredne sedmice da pripremim od dokumentacije da ne mora poslije mm sve. Bar da fino poslozim i vidim sta ima kuci, rodni list i sl[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|