Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (21.10.2015 12:47:53)
|
IZVORNA PORUKA: NandaT IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Kako su zene prije heheh, ne brini nista. Iovinalazi u trudnoci nisu meni mjerodavni, pogotov moji leukociti. Ziel de provjeri sta ti pise na gacama, mora biti broj. A do Gradine mi treba 10-15 minuta, ako se zadesim kod mame 5 minuta. To mi je draga sad negdje spakovano u neseseru, ako izvadim sve cu morati ponovo slagati. Ali mislim da su velicine S, M i L, ja uzela L, ali se razvlace toliko , kad meni mogu na moje bome poveliko dupe, moze svakome [sm=smiley36.gif] a i izvadi ti apotekarka iz vrecice da ti pokaze prije nego sto kupis, pa ako ti ne odgovara , da ne kupujes. a bivacin sam i ja trazila u apoteci , a dali mi BANEOCIN, sad je valjda taj u upotrebi, mozda su samo promjenili naziv... malo pakovanje, 10 gr Ja sam uzela abri fix mrezaste u apoteci, M velicinu. Na kesi pise da M odgovara obimu od 80-130cm. A te gace imaju od S do XXL. Isla sam maksuz da ih probam sad. Malo me stiscu u nogama al skroz malo a gornji dio je extra rastezljiv. Ja imam trenutno oko 72kg pa mozda moze posluziti kao smjernica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I ja sam uzela te Abri fix mrezaste gace, velicinu L, a trenutno imam 74 kg. Oko stomaka su bas rastezljive i udobne, jedino kod nogu malo stisnu, ali taman da ulosci cvrsto stoje 😊😊
|
|
|
|