Leena
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Zdravo, zdravo svima! Novim clanicama dobrodoslica uz laganu trudnocu i jos laksi porod. Sto se tice pelenica ja sam uzela ono malo pakovanje babylove, pa cu ponjeti cijelo, ostalo im ostavljam, jos kako je beba krupnija, pitam se hoce li joj i moci te pelene heheheh Peskir cu svakak staviti, neki manji, tek toliko da imam da se prebrisem, pa ako prodje prodje, telefon cu uzeti stari neki, jer kolkiko sam ja shvatila, nije njima do tel, nego ne zele da odgovaraju za kradju, znaci tek toliko da imam da javim sta mi treba. A sto se tice te grupe, adminka me vec dva puta izbacuje iz iste, a da nikada nisam nista ni komentarisala niti pitala, ne znam sta joj ja smetam, niti je poznajem, mada su tamo stalno neke svadje, a ovdje mi je super, zene o sebi pri sebi, ii odmorim mozak. I a li gdje onih gaca XL je li ko nasao? Iskusne mame, bivayn vise se ne proizvodi, ugasila se firma prije dvije godine, ako ne vise, pa sta vi koristite kao zamjenju za isti? Joj ja imam jos par sitnica da kupim, a toliko sa lijena pa da stavim tu u kesu i zatvorim je. Juce sam se cula sa drugaricama koje su se nedavno porodile, jedna je na porodu izgubila 10 kg, a druga 5. 5 mi je bas malo... Na prosloj kontroli nisam dobila samo kilogram, koji je beba hapravo dobila, do sada 11. Vjerujem da cu dogurati do 15 kg. Pocela sam sa masiranjem medjice, zapravo muz je, hehhe, sou program, ne znamo kako, nije jednostavno, elem strucnjak moj muz kaze da je dosta razmeksano eheheheh. Jos kaze zamisli uhvati me nesto dole za prst dok masiram heheheh Mama mi je kontaktirala babicu na UKC koja bi trebala doci za mene gore, prvo sto je rekla neka ne zuriiiii, da ne dolazim na prvi bol, a muz panicar, a nece biti ni sama sa mnom, pocet ce me tuci hahahaha. Elem na 5 minuta razmaka idem gore, tako sam odlucila. Meni snaha kaze da u Sa na KCUS su bili zabranili mobitele, jer su porodilje u trudovima zvale muzeve i kukale, pa im se oni izbezumljeni pojavljivali Ne znam sada moze li, ona je prije dvije godine jedva prosvercovala. Ja kad citam sta ste vi sve od nalaza vadile malo se zabrinem... ja ovaj put nisam nista osim krv i urin svako dva mjeseca i sad urin svako tri sedmice... Onaj double sam na pocetku radila. I to je to... Ni hormone, ni 4D ni nista... Samo da bude sve ok aBd, bas me neka suha sad uhvatila
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|