Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Skolarci od 2-gog razreda pa dalje 17.9.2017 21:08:51
Blue rose RR
I meni su tako rekli na roditeljskom, ali sam ja trazila da se postuje Pravilnik i da se javno ipak objave sve pismene provjere. Cekam zakonski rok, da vidim sta ce uraditi, ako ne budu trazit cu onda pismenim putem.
RE: Skolarci od 2-gog razreda pa dalje 29.9.2017 9:54:06
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: soloamina
Na ovoj stranici jos nista!! http://osonh.edu.ba/ a do kada bi ih trebali objeviti?
Shodno članu 12. Pravilnika o praćenju, vrednovanju i ocjenjivanju učenika osnovnih i srednjih škola u KS, stoji da:" Škola do kraja treće sedmice nastave u svakom polugodištu objavljuje kalendar za sva razredna odjeljenja na oglasnoj ploči ili web-stranicama škole. Kalendar se sastoji od popisa razrednih odjeljenja i kalendara nastavnih dana, te upisanih planiranih pisanih provjera. izrađuje se prema operativnom nastavnom planu i programu i rasporedu sati pojedinih razrednih odjeljenja. U kalendar se upisuju i kratke pisane provjere."
RE: Skolarci od 2. do 5. razreda 14.5.2019 14:52:26
Visnja RR
Mi se lagano otpisujemo iz ove grupe. Već su nam neke ocjene zaključene a ove što nisu je jasno ko dan ... I 5. smo završili sa svim peticama. I opraštamo se od učiteljice i tri nastavnice... Idemo u stariju raju. U 6. gdje su sve nastavnici.... Škola nam se završava malo ranije. 24.5. plus 27.5 kada je veseli čas. A onda duuuuugoooo toplo ljeto.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 14.5.2019 14:54:28 >
RE: Skolarci od 2. do 5. razreda 15.5.2019 11:40:05
vortex RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Mi se lagano otpisujemo iz ove grupe. Već su nam neke ocjene zaključene a ove što nisu je jasno ko dan ... I 5. smo završili sa svim peticama. I opraštamo se od učiteljice i tri nastavnice... Idemo u stariju raju. U 6. gdje su sve nastavnici.... Škola nam se završava malo ranije. 24.5. plus 27.5 kada je veseli čas. A onda duuuuugoooo toplo ljeto.
Svaka cas_t maminoj pametnici! Da li se samo njima zavrsava tako rano ili svim razredima? Zasluzila je super odmor, uzivanje i igru. Ljubim vas
RE: Skolarci od 2. do 5. razreda 15.5.2019 16:52:17
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: vortex RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Svaka cas_t maminoj pametnici! Da li se samo njima zavrsava tako rano ili svim razredima? Zasluzila je super odmor, uzivanje i igru. Ljubim vas
Samo ove godine u KŠC...imaju neke radove u matičnoj školi pa onda obje (Mejtaš i Stup) moraju ranije završiti.... a inače KŠC završava desetak dana ranije od drugih škola jer imaju kraći zimski raspust...
RE: Skolarci od 2. do 5. razreda 18.9.2019 13:31:54
veeseelaa
eh evo moja je 5 razred ima razrednicu i nekoliko nastavnica ona je od 1 razreda imala za svaki predmet drugog nastavnika tako da joj nije frka a velika je, frka oko skole ne smije da bude