Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (23.9.2015 12:41:28)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Isha Ziel, nadam se da ce sve biti u redu sa bebicom. Znam iz pouzdanih izvora da u Tz neonatologija i intenzivna ne valjaju nazalost i ako ne daj Boze bude ikakvih komplikacija, neka pokusavaju bilo kako da ga prebace u Sa. Recimo da u Tz nijedna beba nije prezivjela sa deformitetom sa kojim je rodjen moj mladji, a u Sa je prvi prezivjeli 1999. Sto se ljulje tice ako imas kod koga prvo je isprobaj da ne bacas pare. Mila, Isha... Stresoh se sva kad procitah da je prvi prezivjeli u Sa! Bila sam u toku sve vrijeme, cula se sa S, pitala za vas, ali nekako nikada nisam shvatala da je stanje toliko ozbiljno... Hvala Bogu Dragom pa je sve dobro zavrsilo. A sto se tice ovih lijekova, i ja sam ih sve pila, evo u sve tri trudnoce... Sa L i sada sam progesteron i u injekcijama primala... Od kada su ti poceli primjecivati taj visak plodne vode, sjecas li se? Primijetili su u 32.sedmici i to u bolnici kada sam otisla prvi put na pregled. Nije on prvi prezivjeli, vec je 1999. g u Sa bio taj prvi slucaj da je dijete prezovjelo, interesantno, momak se zove isto kao nas D. Jeste, delikatns je operacija, ali hB dobro je on sada. Prosle god bila su jos dva djecaka i oni su dobro, u kontaktu sam sa mamama. U Tuzli jos niko niko nije prezivio, ps ni sa atrezijom debelog crijeva koja je laksi slucaj od ovog.
|
|
|
|