Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (5.9.2015 21:14:50)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Isha Rose, bas je to nezgodno, ali sta ces, vi ste se uhodali i prosli put. Moja seka u Americi ima 6 sedmica, inace mi je sve prije godine strasno[sm=smiley13.gif] amerikanci su posebna prica sa svojim porodiljskim mada je i kod njih od firme do firme..eno google ili yahoo daje 18 sedmica...ima neplaceno, ima malo placeno pa izaberi...strasno je jednom smo to prosli..ovaj put imamo drugaciji aranzman koji ce nadam se uspjeti i raniji polazak u vrtic...trebamo samo 9 mjeseci da izdrzimo Ja sam, ipak, rekorder, oba puta mi je porodiljno bilo po 42 dana. Samo sam se prvi put prvo vratila na pola radnog vremena, a sa Lejlom 3 dana sedmicno, ali puno... E dojila 6 mj, L 15. A sada ako ne dobijem barem 3 mjeseca, poludjet cu... A onda cu dobiti neki odmor na Jagomiru [sm=smiley36.gif] kazu nije ni lose, sumarak, tisina [sm=smiley36.gif] E sjecam se kad si govrila da ti je ugovor na neodredjeno da dobijes porodiljsko sa L, da ne bude kao sa E. Eto vidis, iisto se ponovilo. Nadat se da ce sad konacno biti drugacije. Stvarno bi bio red[sm=bravo.gif]
|
|
|
|