|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
11.8.2015 10:17:30   
*nur*
Jutro, drage moje user posted image

Cestitke MAM od srca, da ste zivi i zdravi i veseli puno puno godina user posted image user posted image user posted image

Ziel i ja sam kontala od iduće sedmice na te vježbice aBd

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 851
11.8.2015 10:21:22   
Carobno jutro

MAM cestitam od srca. Ti si zacas to sve odradila. Jedva cekam da detaljno napises.

Ja evo Na hematologiji, guzva da Bog sacuva. Bog sami zna lad cu zavrsiti. Naravno trudnice niko ne benda.

Uzela sam nalaze da transfuziologije, makar su oni dobri

user posted image

Idem dalje haha

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 852
11.8.2015 10:23:50   
ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

MAM cestitam od srca. Ti si zacas to sve odradila. Jedva cekam da detaljno napises.

Ja evo Na hematologiji, guzva da Bog sacuva. Bog sami zna lad cu zavrsiti. Naravno trudnice niko ne benda.

user posted image

Idem dalje haha

Napravi im frku, reci da ti se manta i da imas visok pritisak , prije ces zavrsiti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 853
11.8.2015 10:25:29   
ziel
IZVORNA PORUKA: *nur*

Jutro, drage moje user posted image

Cestitke MAM od srca, da ste zivi i zdravi i veseli puno puno godina user posted image user posted image user posted image

Ziel i ja sam kontala od iduće sedmice na te vježbice aBd

Negdje procitah da je najbolje poslije 30. nedjelje ici na vjezbe pa se ovo taman poklopilo s mojim nedjeljama jer preko ljeta nema vjezbi usto se Doma Zdravlja tice, ima privatno...
Eto bas kad budes isla, ispricaj nam utiske user posted image

Kod mene se pocela pojavljivati linija preko stomaka, ali skroz je tanka , mm primjetio prvi... nezz hoce li se sta prosiriti ili obojiti u tamnije...

< Poruku je uredio ziel -- 11.8.2015 10:30:33 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 854
11.8.2015 10:29:21   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

user posted image

Idem dalje haha

user posted image . Nek je nalaz ok hB.
A, mogu misliti guzve user posted image . Kad sam isla na dip angiologu..bio je haos, stotinu ljudi. Sreca pa sam imala "nekoga" te me odmah prozvase. Tuzno..zao mi bilo onih ljudi

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 855
11.8.2015 10:42:03   
ziel
Ja narucila ovaj krevetic samo u svijetlo-plavoj boji i moze se spustati jedna strana ovih reset_ki user posted image
https://youtu.be/K6qkez4zH6s
Sta kazete?

Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati user posted image ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, pa cu to naknadno uzeti...

< Poruku je uredio ziel -- 11.8.2015 10:50:34 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 856
11.8.2015 10:43:29   
rose
IZVORNA PORUKA: ziel

Ja narucila ovaj krevetic samo u svijetlo-plavoj boji
Sta kazete?

Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati user posted image ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, samo krevetic...

fin je samo to svijetlo plavi...ja bih radije bijeli ili boja drveta jel bebac ima svoju sobu ili ga uklapas u svoju? i ovo mi ljuljanje djeluje prebrzo davno nekad procitah da bebe zapravo i nije dobro ljuljati...nesto s nervnimm sistemom pa sad ne znam

< Poruku je uredio rose -- 11.8.2015 10:44:38 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 857
11.8.2015 10:45:58   
Leptiri
Jutro zenice user posted image
Nema me dan i odmah docekam lijepe vijesti, iskrene cestitke MAM user posted image user posted image user posted image ljubi svoj smotuljakuser posted image mirisni.
Ja sam se ovih dana nahodala, trci tamo trci ovamo...danas je vrijeme da se malo odmori. Imam i nekog vesa, pa taman da i to rijesim.

Zenice koje vade nalaze, mnogo dobrih referentnih vrijednosti zelim user posted image

Ja svoje vadim u cetvrtak user posted image user posted image i vec mi je frka.

Idem kaficu da napravim, pa da detaljno citam, uspjeh samo zapamtitit da se neka ovcica spominje kod LieToMe user posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 858
11.8.2015 10:52:51   
lala88
zile ne uci djete na ljuljane, a dr izricito zabranjuju ljuljanje djeteta.

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 859
11.8.2015 10:54:16   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

Sta kazete?

Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati user posted image ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, samo krevetic...

fin je samo to svijetlo plavi...ja bih radije bijeli ili boja drveta jel bebac ima svoju sobu ili ga uklapas u svoju? i ovo mi ljuljanje djeluje prebrzo davno nekad procitah da bebe zapravo i nije dobro ljuljati...nesto s nervnimm sistemom pa sad ne znam

Za sad ce s nama u spavacoj biti, a kasnije cemo mu opremati njegovu sobicu koja mi sad sluzi kao svastara user posted image a da ti kazem da se i meni cini da je ovaj brz, a kad smo uzivo ja i mm gledali nije mi se bas ovoliko ljuljao, vidjecemo kad stigne u radnju...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 860
11.8.2015 10:55:46   
ninuska

Sta kazete?

Zar nisi vec uzela onaj sto se ladice mogu skinuti, pa se dobije veci krevet user posted image
Lijep je i ovaj. Samo da potpisem rose..i ja bih radije u boji drveta ili bijeli

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 861
11.8.2015 11:15:24   
ziel
IZVORNA PORUKA: ninuska

Sta kazete?

Zar nisi vec uzela onaj sto se ladice mogu skinuti, pa se dobije veci krevet user posted image
Lijep je i ovaj. Samo da potpisem rose..i ja bih radije u boji drveta ili bijeli

Mm me zeznuo, navuko me na ovaj svoj izbor, onaj mu se nije svidjao, kaze prevelik i ruzan i ja se ohladila user posted image bilo je i bijelih , ali je nesto razlika 50 KM nemam pojma za sto...plavi jeftiniji od bijelog. a boja drveta mi se ne svidja iskreno , volim vesele boje user posted image

Kod mene je dnevni boravak u bojama bijelo, bezz i smeđe ali za djeciju sobu cu birati neke otvorene boje, kod mene je bila soba bijelo-roze dok se nisam udala user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 11.8.2015 11:28:27 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 862
11.8.2015 11:33:24   
UmmuHamza2305
Kako ste zgodnice user posted image Ja nikad deblje.. user posted image Svaki put kad uđem u Amko i vidim neku trudnicu u onoj prodavnici za bebe razmišljam da li je neka s RR .. Mislila sam da ću kada uđem pročitati da su se Rose i LTM porodile, ali čini mi se da se samo dječacima žuri user posted image
Nur ja planirala danas da krenem na vježbe.. prošli put kada sam bila na UZ ova sestra što vodi vježbe mi rekla da mi je vrijeme, da ona preporučuje od 25. sedmice.. Odakle si ti ? Gdje ćeš ići?

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 863
11.8.2015 11:37:14   
rose

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Kako ste zgodnice user posted image Ja nikad deblje.. user posted image Svaki put kad uđem u Amko i vidim neku trudnicu u onoj prodavnici za bebe razmišljam da li je neka s RR .. Mislila sam da ću kada uđem pročitati da su se Rose i LTM porodile, ali čini mi se da se samo dječacima žuri user posted image
Nur ja planirala danas da krenem na vježbe.. prošli put kada sam bila na UZ ova sestra što vodi vježbe mi rekla da mi je vrijeme, da ona preporučuje od 25. sedmice.. Odakle si ti ? Gdje ćeš ići?

ove oko nas se uspanicile da cemo ih ostaviti pa pohitile user posted image

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 864
11.8.2015 11:42:21   
ziel

Suti nisi jedina, jutros se vagam, pokazuje 87, a pocela sa 79,3
a tek 26 nedjelja user posted image

i evo ispih cokoladno mlijeko od muke user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 11.8.2015 11:47:00 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 865
11.8.2015 11:45:10   
ninuska
Ja pojedoh pola topsa, a prije toga 2 milky way cokoladice user posted image . Kud puklo da puklo...bas mi se trazi slatko

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 866
11.8.2015 11:49:25   
UmmuHamza2305
Ja počela s 60, evo sad 71,5 user posted image 27. sedmica .. Ali malo mi je apetit došao u normalu.. Najgore mi je bilo od 20. do 25.
Kad se pojave prve strije? Kako izgledaju na početku? Ja vidim neke promjene oko pupka, ali nije modro, već smeđe.. ne znam kako bih opisala...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 867
11.8.2015 12:01:17   
ziel

Ja počela s 60, evo sad 71,5 user posted image 27. sedmica .. Ali malo mi je apetit došao u normalu.. Najgore mi je bilo od 20. do 25.
Kad se pojave prve strije? Kako izgledaju na početku? Ja vidim neke promjene oko pupka, ali nije modro, već smeđe.. ne znam kako bih opisala...

Ti vec dobila 11,5 kila user posted image ja sam planirala 12 ukupno do termina haha ali od planova nista nema user posted image
I ja sam se to pitala oko strija, kod mene se jos hvala Bogu nista ne pojavljuje, osim crne linije, koja je za sad tanka jedva primjetna...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 868
11.8.2015 12:01:27   
ninuska
Obicno budu ljubicaste boje..kasnije pobijele...a kad se pojave..to je individualno..neke zene ih i nemaju..

Neposredna veza do poruke: 869
11.8.2015 12:01:48   
rose
mozda se i ne pojave ja ih nemam

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 870
11.8.2015 12:12:22   
UmmuHamza2305
11,5, ni manje ni više user posted image Nekad me pravo uhvati panika user posted image Na početku sam planirala da dobijem koliko je minimalno moguće,kako je trudnoća odmicala, pomirila sam se s tim da ću se udebljati koliko se prosječna trudnica udeblja,a sada se nadam samo da neću preći maksimalno moguće user posted image

Amin da ih ne dobijem user posted image A jel' se odmah naprave kao neke brazdice ili? Jesi li se ti Rose mazala nečim?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 871
11.8.2015 12:24:05   
Ebu Hamza
Najbitnije da te ja volim i da in shaa Allah docekamo zdravu i hairli bebu, a kile ce spasti a i ako ostanu nema veze.. VOLI TE TVOJ MUŽ <3

Buduce mame izzvinjavam se na upadu..

Ebu Hamza :)

Neposredna veza do poruke: 872
11.8.2015 12:32:06   
ziel

IZVORNA PORUKA: Ebu Hamza

Najbitnije da te ja volim i da in shaa Allah docekamo zdravu i hairli bebu, a kile ce spasti a i ako ostanu nema veze.. VOLI TE TVOJ MUŽ <3

Buduce mame izzvinjavam se na upadu..

Ebu Hamza :)

user posted image bas je to fino, svaka cast za bezuslovnu ljubav i podrsku user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Ebu Hamza)
Neposredna veza do poruke: 873
11.8.2015 12:36:30   
ziel

11,5, ni manje ni više user posted image Nekad me pravo uhvati panika user posted image Na početku sam planirala da dobijem koliko je minimalno moguće,kako je trudnoća odmicala, pomirila sam se s tim da ću se udebljati koliko se prosječna trudnica udeblja,a sada se nadam samo da neću preći maksimalno moguće user posted image

Amin da ih ne dobijem user posted image A jel'' se odmah naprave kao neke brazdice ili? Jesi li se ti Rose mazala nečim?

Ja se uplasim kad shvatim koliko sam dobila, ali kad cujem da je neko vise dobio onda se malo smirim user posted image a dr. mi kaze izricito da se ne smijem debljati vise od 1kg mjesecno...al kako Boze... kako user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 11.8.2015 12:37:36 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 874
11.8.2015 12:36:58   
UmmuHamza2305
Ljubavi nemoj me ofirat user posted image hahaha user posted image user posted image
Ziel pusti ti ovu priču, moj muž je alergičan na salo user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *