|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
6.8.2015 11:14:40   
ninuska
I ja sam bila teska na hrani. Uzas...cak i u pubertetu. Kuhano meso n8kako nisam mogla. Jedino da je iz rerne. Rizu, tjesteninu, buraniju nista to nisam jela. E, sad jedino ne mogu filovane paprike sa mesom, sarmu pojedem jedino sa kiselim kupusom i to uzmem mali komadic mesa a natrpam kupusa sa pavlakom.
Moja hB jede voce i povrce. Voli i slatkise. Rijetko trazi kocku cokolade, ali ako je na stolu ili vidi nas da jedemo tad trazi.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 401
6.8.2015 11:20:51   
ninuska
Jao sta mi se desilo user posted image user posted image . Bila u radnoj sobi koja je u potkrovlju i radim kad dodje mala. Smrdi joj nesto..pocela ja da snjuham kad stvarno smrdi..ko da se neko ukakio user posted image . Pogledam malu i vidim nije ona. Kad u cosku govance. Hiljadu upitnika iznad glave..otkud tu user posted image . A, ona kako je usla u sobu nagazila je i onda se tek rasirio smrad user posted image . I skontam da je sigurno macka. Nema sta drugo, ima drvo pored kuce tj naslanja se bas na taj dio kuce gdje je krovni prozor koji sam ostavila otvoren da se zraci. Sigurno je tuda usla..e, svasta...nikad mi se ovo nije desilo. Samo mi fali da se navadi da ne mogu prozora otvoriti user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 6.8.2015 11:22:30 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 402
6.8.2015 11:41:31   
Carobno jutro

LTM, ma ja sam misljenja da se treba navika stvarati. Ne znam. Mislim da treba dijete odmalaena navikavati ali kad to kazem odmah me mame napadnuuser posted image Suti nemas djece, vidjet ces, ti skidas zvijezdu sa neba a diejte neceuser posted image Pa se ja povucem. Ne smijem nesto previse ni pametovati jer obicno sto sam rekla u zivoti niked e to meni nece desiti, obicno mi se to vrati pa sutim onda. Kontam, vidjet ces kad se meni na mom djetetu vratiuser posted image Elem pokusavat cemo navikavati od malene pa eto vidjet cemo.

Imam prijatlejicu koja radi u obdanistu i sad ona tako prica kako roditeljei generalno slabo vode racuna o djeci, ja se stvarno zaprepastim kako ustvari ne vode racunauser posted image Jedan mali djecak jede samo hurmaziceuser posted image kaze nece nista drugouser posted image I sad mama njegova nosa hurmazice gdje god krenu, znaci nista slano, samo touser posted image Naravno u obdanistu pocelo jesti sve samo je trebalo malo paznje i truda. Meni shega bilo gdje nadje hurmazice od svegauser posted image

ninushka, ja danas jedem sveuser posted image cak i previse, jedino nisam neki ljubitelj mesa ali cu jesti i to ali da cu pozeljeti da sama sebi napravim, necu. A buranija i u mene domaca, steta majke mi da propada, Pravim ja sa mesom ali biram samu da jedemuser posted image Meso ide mm-u a ja buraniju sa povlakom i ubijem seuser posted image

Ja odspavah turuuser posted image evo me ko cep mokra, odoh se istusirati

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 403
6.8.2015 11:49:47   
ninuska
Ima i do djeteta, a i do roditelja. Moja je tesko prihvatila dohranu. To je bilo u pocetku. Prijateljica svog malog nasopa,,a ova moja pojede jedva kasiku, dvije. A, mlijeko je mogla stalno. Moje, ad, tetrapak, kravlje..
I, da..ne govori nista user posted image . Cemu sam se cudila i sto sam mrzila , to me je i snaslo user posted image .

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 404
6.8.2015 11:54:10   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ima i do djeteta, a i do roditelja. Moja je tesko prihvatila dohranu. To je bilo u pocetku. Prijateljica svog malog nasopa,,a ova moja pojede jedva kasiku, dvije. A, mlijeko je mogla stalno. Moje, ad, tetrapak, kravlje..
I, da..ne govori nista user posted image . Cemu sam se cudila i sto sam mrzila , to me je i snaslo user posted image .

Zato i sutimuser posted image sve mi se do sada vratilo, sta god sam rekla, ne bih ja to tako, nego bih 'vako..ahaaaaaaa malo sutra... sve se vrati, tako da sutim i nadam se najboljemuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 405
6.8.2015 12:00:12   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

carobno jutro user posted image user posted image
necete vi meni zamjeriti nadam se user posted image

ja sam evo pustila masinu, malena je doruckovala, jela je i sirnice onda joj i jaje palo na pamet user posted image pa joj ispekla i jaje i jogi naravno uz sve to user posted image sad cu da nam izblendam borovnicu, maline i aroniju pa da moze do za uzinu a sebi cu sejk napraviti. od mm tetka nam juce poslala tri velike kutije, domaca aronija, sve domace neprskano
ma meni lice uvijek ko suza bilo. a sjetih se da juce u onoj guzvi i frci nisam ocistila lice micelarnom a znojila sam se pravo. pa sam maloprije i lice ocistila, namazala valjda ce se srediti i smiriti.

leptiri sretno danas na pregledu, obavezno nam javi kako prodje!

pitanje za vas domacice user posted image imam dvije saksijske ruze ali izgleda da su ih neke baje napale (biljne usi vasi sta vec kako se zovu) cime da prscem, cime da tretiram. ruze su mi divne bojim se da ce ih ove nemani potamaniti user posted image HELP!!!

Dobar ce ti taj sejk biti, vidis imam borovnice i malina, mogla bih trknuti po jos nesto pa da i ja sebi izmiksamuser posted image Mala ti jede fino bas. Mi svi imamo traumu od djecijeg jela odnosno nejela. Ova nasammala od zaove, ma nista. To je borba bila da ista pojede. O zdravoj ishrani nekoj nije bilo govora, bilo je bilo sta da pojede, super. Joj kad se sjetim. Zaova je znala plakat po vazdan, mala usta otvorit nece, nema sanse. Supa je odhranila, samo je to htjela. Sad je drugacije, narasla nam je ali svi smo istraumirani definitivno od njenog nejela, pa meni drago cuti tako kad neko dijete fino hapiuser posted image

a sto se tice ruza, ja ti ne znam nista o tomeuser posted image Samo cu ti reci da je meni drvo zivota umrlo pa eto vidi sad moje znanje o tomeuser posted image

ma moja jede mashala ne ureklo se user posted image user posted image za uzinu pojede jednu bananu (pasiranu), jabuku ili krusku joj izrendam, dodam i nektarinu, e sad uz to uvijek ide nesto sezonsko (sljive, jagode, juce je bio komad dinje, danas ce biti ove borovnice, aronija i maline) u to krknem dvije kafene kasike meda domaceg i plazme malo da pokupi tekucinu, ne voli rijetko, ona voli na kasiku user posted image
jednom ja sa kolegicama pricam o vocu i pita me kolegica jede li mi malena voce reko jede i ja sad nabrojim, kaze jel ona to sedmicno pojede jok reko na dnevnoj bazi user posted image e tu je na mene user posted image
a da ti ne kazem da sam se prvu godinu posvetila kuhanju, upoznavanju sa zdravom hranom. dijete kad vidi cokoladu zaobilazi u sirokom luku user posted image mislim, nismo joj mi branili ali ona radje pojede vocke i puding ili suhe palacinke nego cokoladu i bilo sta slatko. njen domet grisini i petit keks user posted image
ali zato o d voca, povrca, mesa sve zivo jede... ribu, puretinu, piletinu, teletinu pravi mali mesozder... i nepika dijete dan bez supe nikako (i tu je na mene). a sve ce pojesti ako je jogurt tu, doslovno sve user posted image

nadjoh na nekom biljnom forumu da se moze i rastvorom detrdzenta za sudje i vode poprskati pa sam ih uvalila u kadu i naprskala. ako mm stigne kupice u biljnoj apoteci neko djubrivo ili nesto za ove stetocine user posted image a bas su lijepo cvjetale, bile divne, ja ih prihranjivala i odjednom. maloprije procitam da hoce ove da napadaju kad prihranjujes.

Nisi svjesna koliko je to divno kada dijete jede sve, pogotovo voce. Sad ne znam da li ima do navike ili ne ali znam koliko je probelma bilo da ova nasa mala bilo sta pojede. Ali eto hvala Bogu opet je zdrava, nije bolesljiva. Ali kad procitam sta tvoja sve pojede, pa to je krasno fakatuser posted image
Meni mama prica da sam ja isto ters bila kada sam bila mala. Nisam htjela nista osim banana i cevapauser posted image sa lukom. Kaze ona, jau zemlju propadam, dijete se najelo cevapa sa kilo luka, smrdi kilometaruser posted image user posted image Kaze da nije branila jer je to jedino povrce bilo jedno vrijeme sto sam jela. SAmo de nadam da ova moja nece biti ista kao ja. Kasnije sam se projela ali eto bilo je belaja kada sam bila mala. MM jede sve i uvijek je jeo. Nadam se da ce biti na njegauser posted image

moja prgla s hranom i tu je na mene e sad jedino ne znam kako u vrticu jede ali kazu da jede

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 406
6.8.2015 12:00:22   
ziel

Jao sta mi se desilo user posted image user posted image . Bila u radnoj sobi koja je u potkrovlju i radim kad dodje mala. Smrdi joj nesto..pocela ja da snjuham kad stvarno smrdi..ko da se neko ukakio user posted image . Pogledam malu i vidim nije ona. Kad u cosku govance. Hiljadu upitnika iznad glave..otkud tu user posted image . A, ona kako je usla u sobu nagazila je i onda se tek rasirio smrad user posted image . I skontam da je sigurno macka. Nema sta drugo, ima drvo pored kuce tj naslanja se bas na taj dio kuce gdje je krovni prozor koji sam ostavila otvoren da se zraci. Sigurno je tuda usla..e, svasta...nikad mi se ovo nije desilo. Samo mi fali da se navadi da ne mogu prozora otvoriti user posted image

Uh draga to bas zna smrditi, ja ne znam kako bi to ocistila da ne povratim , bas mi u poslu svasta dodje i krvavo i rana svakakvih i smrdljivih ali opet mi se ne gadi od covjeka nista ali od zivotinja..... user posted image

Ja zavrsila posao, sto je bilo bilo je, dr. otisao u drugu ambulantu sad sama ostala da radim izvjestaje i da surfam user posted image Bio mm maloprije, dr. ga pregledao, kaze jaca upala, otoskop nije mogao uci u uho koliko je nateceno pa mu je dao antibiotike i kapi. Kaze jutros zaspao tek nekad u 5 od bolova u uhu, ja se komirala nista nisam cula...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 407
6.8.2015 12:13:29   
LieToMe RR
oooo vidi vas sto ste raspisale
rose zar ti nis u skitnji user posted image

moja se nasopala: banana, nektarina, mix aronija, kupina i malina (izblendano joj dodala u ovo) 3 kafene kasike meda (posto je ovaj bobicasti mix dosta kiseo) i plazme da fino bude kasasto. eno sam mm slikala i poslala user posted image user posted image
moja da kucnem u drvo jede bas mashala user posted image neki dan dorucak, uzina ovako bogata, rucak i dosao mm jeli mi cevape ona spuca 5 komada dok si rekao keks user posted image mada sto kaze moja drugarica ona nema mira, dijete ima dva moda: skakanje i spavanje user posted image
nema kod nje da sjedne da je mirna, da malo odmori znaci samo on i off user posted image

mene maloprije sef zvao, umrla sam od sege, nikog na poslu svi na godisnjem on sam, treba da se loguje na mail server ne moze sifre na nadje kaze pomagaj ti to znas sve napamet user posted image reko valjda nisam zaboravila user posted image kad ono nisam. zove kasnije da javi da je sve zavrsio i da se zahvali i izvinuo se 100 puta ma reko hajde bolan mogu ja i doci ako zatreba 5 min mi do posla user posted image
stvarno je super s muskima raditi. juce bas sa kumom pricam i ona ima dvojicu kolega, prije je sa zenama radila. kaze nebo i zemlja, sve lakse s njima user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 408
6.8.2015 12:17:16   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ziel

Uh draga to bas zna smrditi, ja ne znam kako bi to ocistila da ne povratim , bas mi u poslu svasta dodje i krvavo i rana svakakvih i smrdljivih ali opet mi se ne gadi od covjeka nista ali od zivotinja..... user posted image

Ja zavrsila posao, sto je bilo bilo je, dr. otisao u drugu ambulantu sad sama ostala da radim izvjestaje i da surfam user posted image Bio mm maloprije, dr. ga pregledao, kaze jaca upala, otoskop nije mogao uci u uho koliko je nateceno pa mu je dao antibiotike i kapi. Kaze jutros zaspao tek nekad u 5 od bolova u uhu, ja se komirala nista nisam cula...

mi smo imali sve moguce kucne ljubimce sem macki. moja mama ima strah od macaka tako da to nikad nije uslo u kucu. a malena luda za macama. kad ih vidi odlijepi user posted image
ziel ma bolje sto je dr pogledao nego da na svoju ruku cacka pa belaj onda. moj drug je tako te kapaj ulje, te cuvarkuca, kasnije dobio zapaljenje uha, to je grozno bilo. dobro ziv ostao.
samo lijepo antibiotike i ubuduce cepove u usi i eto ga. bice to sve ok

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 409
6.8.2015 12:18:42   
Carobno jutro

Uh ja radim sa zenama..ali su mi fine zeneuser posted image Osim jedne koja je valjda sad u menopauzi sta li. Ali ne damo joj mi ostale da se previs eopusti. Ona nas malo izbaci iz kolosijeka ali se mi brzo vratimo. Imali smo jednog muskog, ona nam je bio najbolji, najljepsi, najpametniji muskarac u sektoru (a samo jedanuser posted image ) i stariji je ciko ali i on nas napustio tako da smo ostale mi zene. Joj kad sjedemo kafu da pijemo, prvo se pobijemo oko posla pa onda o frizuri ili sta je koja kupila bez problemauser posted image Ali hvala Bogu dobro se slazemouser posted image Imamo svakavih vrsta, udatih, neudatih, razvedenih itduser posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 410
6.8.2015 12:24:06   
Carobno jutro

U od mace moze smrditi dobro.
MI smo imali Mimuuser posted image nije onog sa OBN-a nego macka Mimu, sijamac bio. Kako je to pametno stvorenje bilo. Imao je svoj wc, kutiju sa pjeskom i nikad se nije popiskio niti pokako mimo toga. Valjda i njemu smrdilo to njegovouser posted image Godinama nam je bio jedino musko u kuci s obzirom da smo zivjele mama, ja i mamina mama sa namauser posted image Kupile ga nas dvije u fisu u Vitezu. I na krjau se razbolio, dobio secer i umrouser posted image Hej to je tuga teska bila. Samo sto nam se nazalost nije dolazilo. Poslije toga rekla sam, nikad vise zivotainja, to se toliko zavoli da nije normalno. Inace svi mi veterinari sa mamine strane pa smo vazda imali neku zivotin ju, doduse privremeno, jer bi obicno deda dovedi bolesnu neku da je lijeci i kad je izlijeci vrati je vlasnicimauser posted image Tako da sam ja odrasla u sred grada sa svim vrastama, od krava, ovci, jarica, o macama i cukama da ne govorim. Doduse svaka maca je bila falicnauser posted image Ili joj sapa fali ili uho i takouser posted image user posted image i cuke istouser posted image
ALi moj MIMO je bio kralj, ko da nije macka biouser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 411
6.8.2015 12:30:32   
ziel

moja se nasopala: banana, nektarina, mix aronija, kupina i malina (izblendano joj dodala u ovo) 3 kafene kasike meda (posto je ovaj bobicas_ti mix dosta kiseo) i plazme da fino bude kasasto. eno sam mm slikala i poslala user posted image user posted image
moja da kucnem u drvo jede bas mashala user posted image neki dan dorucak, uzina ovako bogata, rucak i dosao mm jeli mi cevape ona spuca 5 komada dok si rekao keks user posted image mada sto kaze moja drugarica ona nema mira, dijete ima dva moda: skakanje i spavanje user posted image
nema kod nje da sjedne da je mirna, da malo odmori znaci samo on i off user posted image

mene maloprije sef zvao, umrla sam od sege, nikog na poslu svi na godisnjem on sam, treba da se loguje na mail server ne moze sifre na nadje kaze pomagaj ti to znas sve napamet user posted image reko valjda nisam zaboravila user posted image kad ono nisam. zove kasnije da javi da je sve zavrsio i da se zahvali i izvinuo se 100 puta ma reko hajde bolan mogu ja i doci ako zatreba 5 min mi do posla user posted image
stvarno je super s muskima raditi. juce bas sa kumom pricam i ona ima dvojicu kolega, prije je sa zenama radila. kaze nebo i zemlja, sve lakse s njima user posted image

A sigurno da jeste bolje s muskarcima. moja mama radi s jos 4 zene, tj. njih 5 u jednoj sluzbi, ma pojedose se zive, ko'''''''' zmijsko leglo. Moja mama im neka sefica tu a one je ne postuju, bas mi je zao, svakodnevno pod nekim stresom u nezdravoj radnoj okolini....

A neces vjerovati da me svekrva natjera da i ja mm-u iscjedim 2 komadica cuvarkuce prije 2 dana u to uho, kao ona to zna po nekim starim obicajima kao pomaze, nije pomoglo.

< Poruku je uredio ziel -- 6.8.2015 12:35:26 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 412
6.8.2015 12:36:57   
rose

moja se nasopala: banana, nektarina, mix aronija, kupina i malina (izblendano joj dodala u ovo) 3 kafene kasike meda (posto je ovaj bobicasti mix dosta kiseo) i plazme da fino bude kasasto. eno sam mm slikala i poslala user posted image user posted image

brzo sam se umorila...posustajem

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 413
6.8.2015 12:38:08   
LieToMe RR
joj carobno jutro bas me slatko nasmija i za kolegice i za kucne ljubimce
brat i ja smo imali doslovno svu kolekciju od ribica, kornjaca, ptica, cuku...samo zavoli se sve to

prije 8-9 godina, imala ja pticu tigricu Kiwi se zvao (strasno volim kivi a i on zelen user posted image ) i imala nimfu Koko (bio velik ko kokoska user posted image ) Kiwija imala jos dok se sa muzem nisam ni zabavljala a Koku mi on kupio dok smo se zabavljali. i sad kad smo preselili kod svekrve, Kiwija ostavim mami a Koku ponesem jer je i djever imao vec nimfu pa kontam gdje cu svekrvi 3 ptice nametnuti user posted image
elem, ja na poslu, zvoni mi telefon, mama zove...javim se, cudan joj glas, kad poce zena jecati plakati...ja se sjebala kontam tati mi nesto bilo (posto je on imao srcani i mozdani tezak davno, bio i u komi, jedva ziv ostao...) ona place ne moze do rijeci da dodje, kontam jebo te ode mi tata...kad Kiwi krepao user posted image . nisam imala srca da kazem jebo te papagaj kontam tata mi umro ali gdjecu...saslusam je, tjesim je... u to ona kako cu ja bez Kiwija reko hajd kupicu ti novog. Na to ona presta plakati NEMOJ, bjezi nece vise meni zivotinja u kucu user posted image
i stvarno nije vise od Kiwija nikakva zivotinja presla prag.

Ja samo cekam da ova moja poraste i da pocne tako udomljavati...malo mi obaveza i ciscenja user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 6.8.2015 12:40:57 >

Neposredna veza do poruke: 414
6.8.2015 12:38:42   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur*
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

Neposredna veza do poruke: 415
6.8.2015 12:43:43   
Carobno jutro

brat i ja smo imali doslovno svu kolekciju od ribica, kornjaca, ptica, cuku...samo zavoli se sve to

prije 8-9 godina, imala ja pticu tigricu Kiwi se zvao (strasno volim kivi a i on zelen user posted image ) i imala nimfu Koko (bio velik ko kokoska user posted image ) Kiwija imala jos dok se sa muzem nisam ni zabavljala a Koku mi on kupio dok smo se zabavljali. i sad kad smo preselili kod svekrve, Kiwija ostavim mami a Koku ponesem jer je i djever imao vec nimfu pa kontam gdje cu svekrvi 3 ptice nametnuti user posted image
elem, ja na poslu, zvoni mi telefon, mama zove...javim se, cudan joj glas, kad poce zena jecati plakati...ja se sjebala kontam tati mi nesto bilo (posto je on imao srcani i mozdani tezak davno, bio i u komi, jedva ziv ostao...) ona place ne moze do rijeci da dodje, kontam jebo te ode mi tata...kad Kiwi krepao user posted image . nisam imala srca da kazem jebo te papagaj kontam tata mi umro ali gdjecu...saslusam je, tjesim je... u to ona kako cu ja bez Kiwija reko hajd kupicu ti novog. Na to ona presta plakati NEMOJ, bjezi nece vise meni zivotinja u kucu user posted image

Ja samo cekam da ova moja poraste i da pocne tako udomljavati...malo mi obaveza i ciscenja user posted image

izvini ali meni shega kako ti opisa iako je krepao Kiwi. Nek' je tata dobar. Mama se jadna nasekirala za Kiwijem.
Ja sam stvarno luda za zivotinjama ali bas. Hranim sve cuke oko zgrade, doduse, navece jer bi me komsiluk odstrijelio zajedno sa njima da znauser posted image Meni zao, ne mogu brate gledati da su gladni nikako.

rose, i ne posustajala, kad ti se termin opasno pribliziouser posted image

Neposredna veza do poruke: 416
6.8.2015 12:46:32   
LieToMe RR

izvini ali meni shega kako ti opisa iako je krepao Kiwi. Nek' je tata dobar. Mama se jadna nasekirala za Kiwijem.
Ja sam stvarno luda za zivotinjama ali bas. Hranim sve cuke oko zgrade, doduse, navece jer bi me komsiluk odstrijelio zajedno sa njima da znauser posted image Meni zao, ne mogu brate gledati da su gladni nikako.

mislim bilo jemeni zao Kiwija, ali te godine neki pehovi krenuli sve jedan za drugim... a i pravo da ti kazem kako sam se odselila Kiwi me nije bas nesto begenisao user posted image a i ja se odvikla od njega.
ona kako je to nazvala pocela plakati bez ijedne rijeci...ja stvarno pomislila (gluho i daleko bilo) tati mi nesto bilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 417
6.8.2015 12:49:21   
ziel

izvini ali meni shega kako ti opisa iako je krepao Kiwi. Nek'' je tata dobar. Mama se jadna nasekirala za Kiwijem.

Carobno pazi da te ne napadnu, ne zna se za njih nikad, nisu ni vakcinisani, mene je toga najvise strah... nije me strah ni maca ni cuka kad su mali znam da hoce da se igraju ali brate ovi stariji, kad me pogledaju sledi se krv u meni user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 6.8.2015 12:50:34 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 418
6.8.2015 12:51:52   
LieToMe RR
ja sam sad oplakala od sege. poslala mi drugarica na mail spisak sta mi od papira treba za proodiljsku naknadu. gluho i daleko bilo isto da ce mi davati 1000 KMova svaki mjesec a ne odbijati od plate user posted image . uveli nakih 1000 nebuloza, sad navodno treba i ugovor o radu i cirkusa...
elem poslala ja mm na mail reko da zna sta ga ceka.
kad on meni odgovara trebam li i nalaze krvi i urina priloziti i tvoje dvije slike iz profila i anfas da se vidi da si bila trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

btw, zvala sam laboratoriju gotovi brisevi, mm ce podici popodne. valjda je sve ok

Neposredna veza do poruke: 419
6.8.2015 12:55:52   
Carobno jutro

izvini ali meni shega kako ti opisa iako je krepao Kiwi. Nek'''' je tata dobar. Mama se jadna nasekirala za Kiwijem.

Carobno pazi da te ne napadnu, ne zna se za njih nikad, nisu ni vakcinisani, mene je toga najvise strah... nije me strah ni maca ni cuka kad su mali znam da hoce da se igraju ali brate ovi stariji, kad me pogledaju sledi se krv u meni user posted image

Ma ovo su moje domace, naucile su vise da ih hranim. Neki dan im dosla nova clanica u copor i podje lajat na mene. Kako ona na mene, tako ja na nju. Zena neka prolazi, kaze ja lude zene, stomak do zuba i jos se svadja sa cukamauser posted image user posted image Mene stvarno nije strah ni sekunde, ni velikih ni malih. Ujedali su me, napadali ma nema sta nisu ali zivotinje su to. Sta ces. Jedino cega me je strah je onih fakat zafrkanih cuka, onih staforda i velikih pit bulova. To mi je skroz neuracunljivo a ovi domaci, jok. To vazda mozes obuzdati, on krene na tebe, ti na njega dreknes, da vidis kako se povlaceuser posted image user posted image user posted image Odrasla sam ja s tim, znam njihovu psihu na pametuser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 6.8.2015 12:57:08 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 420
6.8.2015 12:58:15   
Carobno jutro

ja sam sad oplakala od sege. poslala mi drugarica na mail spisak sta mi od papira treba za proodiljsku naknadu. gluho i daleko bilo isto da ce mi davati 1000 KMova svaki mjesec a ne odbijati od plate user posted image . uveli nakih 1000 nebuloza, sad navodno treba i ugovor o radu i cirkusa...
elem poslala ja mm na mail reko da zna sta ga ceka.
kad on meni odgovara trebam li i nalaze krvi i urina priloziti i tvoje dvije slike iz profila i anfas da se vidi da si bila trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

btw, zvala sam laboratoriju gotovi brisevi, mm ce podici popodne. valjda je sve ok

vvidis moram protabiriti oko te naknade sta i kako. NIsam se uopste pozabavila sa timeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 421
6.8.2015 12:59:57   
Carobno jutro

Ja sam ocito danas dezurna, ne uvlacim jezika ili ne ostavljam tastaturu nikakouser posted image NIgdje nisam hodala, bas mi neobicnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 422
6.8.2015 13:01:23   
ziel
Neustrasiva si znaci user posted image svaka ti cas_t po tom pitanju, ja nisam toliko hrabra user posted image
Odoh ja zene za poslom pa kuci, pa pisemo kasnije , ja ne znam kako cu se odvuci kuci sad po ovoj vrelini vani, a voznja do kuce 30 min. malo sam pokrila auto jutros kad sam stigla na posao nekim carsafom ne bi li bar malo odbijalo vrucinu...

< Poruku je uredio ziel -- 6.8.2015 13:02:35 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 423
6.8.2015 13:02:52   
Carobno jutro

Neustrasiva si znaci user posted image svaka ti cast po tom pitanju, ja nisam toliko hrabra user posted image
Odoh ja zene za poslom pa kuci, pa pisemo kasnije , ja ne znam kako cu se odvuci kuci sad po ovoj vrelini vani, a voznja do kuce 30 min. malo sam pokrila auto nekim carsafom ne bi li bar malo odbijalo vrucinu...

otvori prvo auto da se dobro prozraci, nemoj u vrelo auto sjedati

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 424
6.8.2015 13:10:10   
LieToMe RR
a i ja izmedju poslica sjednem malo... laptop instalirala i milina, ne mogu se sa mob zezati i nabadati.

mene kiselina ubi ima 4-5 dana. sinoc mi muka bila, jedva sam ja bez povracanja prosla. od jutros me ubi. a izgleda i ovu aroniju i ovaj mix kako popih samo gore napravih user posted image

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *