LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: aidana Amelaaa cestitam da je bebica ziva i zdrava. Bas lijepo cuti i pricu o laganom porodu rose ja se nadam da ce sve biti ok...javi nam obavezno poslije pregleda. Ja se iskreno nisam nikad informisala oko proteina u urinu jer nisam do sad imala problema, znam samo da dr to redovno provjerava.... nisam ni shvatala da je toliko opasno Ja sam juce pala s nogu, isla sam sisati malca (friz katastrofa ), pa u dm po neke stvarcice, zatim Udobnost jer sam u potrazi za foteljom na rasklapanje, onda Penny, pa wisa (radnju s tepisima), zatim Obi...spisak stvari koje mi trebaju je beskonacan....danas cemo u Adazal, Lamper itd. A da, stigli smo odvesti i malca na vasar dok sam mu dala veceru kad smo dosli, istusirala njega, sebe....samo sam pala i opet nisam mogla zaspati od vrucine. Ako ima koja da mi olaksa muke i smanji spisak radnji koji imam obici, da mi preporuci gdje da nadjem povoljno fotelju na rasklapanje. Meni se cini da je svugdje isti model samo razlika u cijeni i stofu. Idem ja dati djetetu prvi rucak pa na spavanje. ti bas vrijedna sto se tice te fotelje na rasklapanje sretno od srca, mi smo trazili 2-3 mjeseca, obilazili I ne nadjosmo ili ono sto smo nasli je bilo nidje veze, skupo a nekvalitetno. sto se tice tepiha (vidim da I to potrazujes) svrati obavezno do plavog oka, imaju predobar izbor. meni oci ostale na jednom za dnevni boravak ali me muz odgovorio kaze sad ce malo dijete, bice bljuckanja, prosipanja... tako da dogodine aBd ide zamjena tepiha. ni mi jos nismo neke stvari zavrsili, ima jos djidja sa spiska koje ostadose neodradjene nakon krecenja zna li neko gdje se moze kupiti kvalitetna spuzva za ugao??? e nek si me ohrabrila s tom foteljom Ma meni i ne treba nista super kvalitetno, da nisam trudna ne bi ja nista mjenjala...ovako moram sve reorganizirati i stvoriti jos prostora za bebu. Inace se planiramo aBd naredne godine seliti pa sad nemam namjeru da se pretjerano trosim. Kupila sam novi ormar, novu policu, fali mi jos novi tepih i ta fotelja da ima mama gdje prespavati kad dodje u posjetu. Ali ove sto sam do sad vidjela mi se ne svidjaju, previse su glomazne. One kutije u robotu sto si neki dan spominjala, kao kartonske sa nekim dezenom, imas i u domodu. 6,90 jedna. Ja cu sebi morati uzeti jos 3. A za spuzvu nemam info i nama je trebala fotelja, pa gledali onda i lezajeve, na kraju kupismo onaj krevet sa madracem u nobilu jer je razlika u cijeni nikakva a u kvaliteti ogromna. ja uzela samo jednu kutiju, jos je nisam raspakovala, kontam sutra prijepodne da to poslozim sto imam. hvala za info za domod, nisam ih upratila neki dan.