Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 23.7.2015 20:09:22
rose
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: rose
prvo sam se jaila mamama pa onda vama
❤️ neka je nama ceza dobro. To je najbitnije a eto vidis, moze biti da i zakasni
da da ujesto 14 bude tu tek 20-og ma eto nek je ok a sad se vec vidi malo odstupanja na uz...kako je sve sabijeno pa ni ne moye se mjeriti fino...pokauje mi sve sedmicu manje mjere...al su none opet duze..makar za 1 dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 23.7.2015 20:10:33
*pcelica*
evo i nas dvije s kontrole..nalaz urina je ocjenjen kao uredan ...kaze to nesto malo proteina moze biti i od sekreta i da se ne sekiram...kaze mi da nazovem gak 250-250 i vidim kad je murtezic dezurni a i oni potvrdise sutra...tako da sutra aBd idem da se predstavim covjeku ja se vise necu vidjati sa svojom dr..nadalje samo kontrole na gak-u
kaze ne vidi mi raniji porod, moze samo ko seka zakasniti pa eto vidjet cemo
Super za kontrolu Ja sve provirujem cekam da nam javis. HB sve je u redu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 23.7.2015 20:13:32
LieToMe RR
evo i nas dvije s kontrole..nalaz urina je ocjenjen kao uredan ...kaze to nesto malo proteina moze biti i od sekreta i da se ne sekiram...kaze mi da nazovem gak 250-250 i vidim kad je murtezic dezurni a i oni potvrdise sutra...tako da sutra aBd idem da se predstavim covjeku ja se vise necu vidjati sa svojom dr..nadalje samo kontrole na gak-u
super, drago mi je za pregled, bar si se smirila po tom pitanju. rekoh ja tebi da cemo se nas dvije trkati ko ce prije
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 23.7.2015 20:27:35
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
super, drago mi je za pregled, bar si se smirila po tom pitanju. rekoh ja tebi da cemo se nas dvije trkati ko ce prije
ma da jos ces ti na moj termin a ja blize tvom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 6:04:15
LieToMe RR
Jutrooooo...evo mene poranila, neke i nebuloze sanjala, a i legla sam relativno rano. Maksi se cini mi se juce javila,cistila je, spremala po kuci (ako nisam sta pobrkala).
Odoh pristaviti kafu da ne bih po monolizima oplela. Valjda ce se jos neka od vas uskoro probuditi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 7:18:49
*pcelica*
Dobro jutro. Evo i mene. Poranila da prozore sve otvorim da mi ovog svjezeg zraka malo udje. Maksi javi seeeee. Da znamojesi li jos uvijek 2u1 ili nas napustas. Meni se ona spagaod paravana zapetljala u ovu zebra zavjesu. Jedva sam otpetljala i izvukla Sad odoh pristaviti kaficu pa da sta poradim po ovojkuci dok nije ugrijalo, a valja mi kasnije s malom napolje da se ona kupa. Sinoc je sve pripremila za bazen. Od kupaceg preko prsluka slaufa. Cak i dusek
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 7:48:31
LieToMe RR
Ja sam bila vrijedna, pustila masinu, pospremila dnevni boravak (nemam snage navece da spremam za njima dvoma...razbacaju sve i svasta), mm otisao na posao, malena jos pajki. Danas u planu sredjivanje spavace sobe, trebam prasinu pobrisati i izbaciti njenu as na balkon da moze korpa stati u spavacu. I kupatilo bih trebala srediti. Veceras idemo kod prijatelja na Bajram (ne stigosmo ranije da se organizujemo).
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 7:56:26
M.A.M.
Jutrooooo,jao ljepote za spavati nocas,tacno mi se nije ustajalo do 10 da ovaj zvrk mali me nije budio lupkanjem,mi sinoc obilazili radnje sa kolicima,veceras nastavljamo,a danas mi stize namjestaj za bebaru pa sam se razradila sinoc svu spavacu prebrisala,usisala,kad se sve sklopi jos prebrisem i da pocnem sa pranjem i peglanjem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 8:08:15
Carobno jutro
E zene mislim da se sinoc lijepo spavalo . U nas ne pade ni kap kise ali je fino osvjezilo, sto je bitnije. Ja sam spavala ko top. Jutros jedva ustadoh do wc-a, zakocilo sve. Vidim sve vrijedne, imate planove. Moram i ja nesto smisliti da uradim, cisto da se osjecam korisnom, haha.
MAM, u kojim si radnjama za kolica bila? Mislim da sam se ja vec odlucila ali eto da pogledam sta jos ima, nije na odmet. Ja bila u BBI i SCC i ne znam gdje bih jos otisla
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 8:20:43
M.A.M.
Bila u SCC-u,u Tradeliju u Kiseljaku,i svratila do Binga u Brezi,a veceras odoh do Fis-a da vidim i tamo,ja sam jedna smeknula u Kiseljaku pa ako nista ne nadjem bolje njih cu uzeti,al tacna je ona koliko para toliko muzike,ako hoces imalo da valjaju i da nije sama plastika nema ih ispod 250 da se naopacke okrenes
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 8:23:32
ninuska
Imate mahanje iz Sarajeva . Ipak,.dodjosmo sinoc . Nije se vise moglo. kako ste mi sve redom? Upratih da je zielna moru. Lijep odmor draga. za urednu kontrolu rose. I vidim da je maksi pred porod. Da sto lakse i bezbolnije prodje .
Ja pijuckam kafu, a moji spavaju. Moram na biro. Nadam se da nije pretoplo. Jao,,zene, kakvih sam ljetnih stvarcica za malu kupila u h&m-u u Splitu. Kombinezon 50 Kn, sorc i majica 2o Kn, salvare 20 Kn itd..ma smijesne cijene. Za bebu nista uzela nisam . Znam da sam grozna. Ali, nisam jos pregledala kese, pa nemam pojma sta mogu iskoristiti. Bilo je farmerica za 50 Kn kakvih hoces. Sebe pocastih sa. 2 grudnjaka
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 8:36:48
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: ninuska
Imate mahanje iz Sarajeva . Ipak,.dodjosmo sinoc . Nije se vise moglo. kako ste mi sve redom? Upratih da je zielna moru. Lijep odmor draga. za urednu kontrolu rose. I vidim da je maksi pred porod. Da sto lakse i bezbolnije prodje .
Ja pijuckam kafu, a moji spavaju. Moram na biro. Nadam se da nije pretoplo. Jao,,zene, kakvih sam ljetnih stvarcica za malu kupila u h&m-u u Splitu. Kombinezon 50 Kn, sorc i majica 2o Kn, salvare 20 Kn itd..ma smijesne cijene. Za bebu nista uzela nisam . Znam da sam grozna. Ali, nisam jos pregledala kese, pa nemam pojma sta mogu iskoristiti. Bilo je farmerica za 50 Kn kakvih hoces. Sebe pocastih sa. 2 grudnjaka
Ti se bas ponovila,dobro nam dosla nazad,neka te s nama na ovom asfaltu,bolje nego na moru jelde
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 8:45:19
ninuska
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
IZVORNA PORUKA: ninuska
Ti se bas ponovila,dobro nam dosla nazad,neka te s nama na ovom asfaltu,bolje nego na moru jelde
ma na plazi i nekako, ali u apartmanu haos. Klima u spvacoj sobi..kad je malo upalis brzo se ishladi, a non stop da radi ne moze jer puse direktno u nas. Ipak, je ovdje niza temperatura
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 9:50:17
M.A.M.
Drage moje ima li neki omeksivas u dm-u da mi preporucite za pranje ovih bebinih stvarcica,ili koji ste vi kupovale? Znam da je LTM kupila neki al ne mogu se sad sjetiti koji si uzimala?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 9:59:58
LieToMe RR
Drage moje ima li neki omeksivas u dm-u da mi preporucite za pranje ovih bebinih stvarcica,ili koji ste vi kupovale? Znam da je LTM kupila neki al ne mogu se sad sjetiti koji si uzimala?
Nisam uzimala u dm-u vjerovatno ima I neki dobar za bebine stvarcice. Maksi je proporucila chiccov omeksivac (oko 700 ml 6,40 KM jest malo poskup ali je pre pre predivan!!!) Toliko je dobar da se mm navukao morala sam neki dan malo da stavim I u nase rublje mislim nije rentabilno za nasu garderobu ali za bebinu je odlicno. Ide ga pravo malo jako je koncentrisan. Ja sam dosta prala ovih dana potrosila sam vec jednucetvrtinu ali je odlican.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 10:05:56
M.A.M.
Nisam uzimala u dm-u vjerovatno ima I neki dobar za bebine stvarcice. Maksi je proporucila chiccov omeksivac (oko 700 ml 6,40 KM jest malo poskup ali je pre pre predivan!!!) Toliko je dobar da se mm navukao morala sam neki dan malo da stavim I u nase rublje mislim nije rentabilno za nasu garderobu ali za bebinu je odlicno. Ide ga pravo malo jako je koncentrisan. Ja sam dosta prala ovih dana potrosila sam vec jednucetvrtinu ali je odlican.
a dobro nije ni skup,kad pogledas onaj lenor 1,25l preko 6 km je a cim se ves osusi nista od mirisa,bitno mi je da omeksa robicu,a gdje si uzimala?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 10:11:22
LieToMe RR
oooo ninuska dobro nam dosla neka tebe u SA vidis kako bjesne ovi pozari. meni srce puca kad vidim one pozare na peljescu. Valjda kako sam obisla sve zive gradice na poluotoku I znam tacno gdje gori I sta bas mi zao bude.
carobno jutro malo sam ispala iz fazona sto se tice prodavnica I kolica, ko kad smo to rijesili prije 3 godine. ja se sjecam da je u merkuru na otoci bila jedne u stvari dvije prodavnice opreme za bebe, jedna je na prvom spratu, imaju peg perego kolica koja smo mi gledali, a druga je na drugom spratu zeko se zove cini mi se, imaju I oni kolica I opreme I garderobice. prije je bio I addax, ne znam sta bi s njega. mi smo tamo uzeli odlican jastuk za bebu za bocno spavanje. u BBI-ju ima baby centar (koji nije jeftin odmah da naglasim ali po meni imaju najveci I najbolji izbor opreme za bebe pogotovo sto se tice aventa I lega ) vise stvarno ne znam nijednu prodavnicu. U SCC-u ima bimaco. to bi bilo to koliko ja znam E da ima kod mene u komsiluku na socijalnom prodavnica bebecih stvari. Kad se ovjerava knjizica pa u onom produzetku prema sentadi, prije apoteke na samom cosku ima prodavnica. Ni oni nisu plaho jeftini ali imaju finih stvari.
MAM znaci veceras dolazi bebece oprema jao koji je to gust sklapati I montirati. Kad se samo sjetim kad smo dovezli sve iz baby centra I poceli raspakivati. narocito kolica vozali smo ih po kuci 2-3 dana cak smo I klipove snimili za uspomenu kako smo sve sastavljali, montirali. Najvise se napatili sa kreveticem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 10:14:48
LieToMe RR
a dobro nije ni skup,kad pogledas onaj lenor 1,25l preko 6 km je a cim se ves osusi nista od mirisa,bitno mi je da omeksa robicu,a gdje si uzimala?
pa nije bas jeftin kad skontas da je malo vise od pola litra ali vrijedi stvarno u Chikovoj prodavnici kod City Puba pa malo nize od Cityja. Sto bi rekla rose nije carsija Ako ides od Carsije prema dole onda je sa lijeve strane u istom nizu gdje je I City. Ne mozes fuliti I oni imaju kolica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 10:20:20
*nur*
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
E zene mislim da se sinoc lijepo spavalo . U nas ne pade ni kap kise ali je fino osvjezilo, sto je bitnije. Ja sam spavala ko top. Jutros jedva ustadoh do wc-a, zakocilo sve. Vidim sve vrijedne, imate planove. Moram i ja nesto smisliti da uradim, cisto da se osjecam korisnom, haha.
MAM, u kojim si radnjama za kolica bila? Mislim da sam se ja vec odlucila ali eto da pogledam sta jos ima, nije na odmet. Ja bila u BBI i SCC i ne znam gdje bih jos otisla
Pisala sam vec na predodnim stanicama ja sam u Fisu vidjela super kolica bar na izgled jer se još uvijek plaho ne razumim 630,00 KM 3in1 ili 4in 1 nisam baš sigurna:pravo siu mi lijepa , neka je marka Lorelli e sada nisam nešto upoznata sa tim markama, a ne bi nešto da uzmem a da bebici aBd ne bude udobno. Uglavno kolica su super i sve se dobije uz njih i nosiljka i torba i sjedalica a onako kada pojedinačno kupuješ skuplje te izađe.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 24.7.2015 10:21:09
LieToMe RR
ja sam se polomila, dok sam oko malene, tusiranje, presvlacenje, naravno odmah je novi bodi umazala flomasterima pa dorucak, pa sudje... elem, konacno se prebacih na spavacu, obrisala prasinu,naravno prebrisem I vrata od americkog plakara I plakara od L (njenih prstica na sve strane), oprala i prozore (vec su prozori bili pomalo vruci ali taman na vakat zavrsih), smjestila korpu na komodu, upakovala i bebecu garderobu i stavila u korpu u slucaju da krenem ovih dana I tako pred sami kraj napravim belaj. prospe mi se daks po bracnom krevetu, carsaf i nadmadrac sredjeni bas pofino. tako da sam sad pustila masinu samo ovo dvoje, cisto je za vikend mjenjala posteljinu ali da ubijem ovaj daks sto pjeni ko lud. moracu cini mi se dva puta staviti na ispiranje za svaki slucaj. ne moze kod mene nista jednostavno pa makar ja ako nemam posao sama sebi izmislim ili napravim posao
ja testirah ovu nepromocivu plahtu i to dobro isplatila se do sad svakog feninga, sredila bih ja ovaj novi madrac do sad vec u 3-4 navrata da mi nije ove plahte. ostaje mi jos kupatilo generalno da ocistim. I to bi bilo to za danas (bar mislim) ukoliko u medjuvremenu ne napravim novi belaj