ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (16.7.2015 8:49:49)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro, evo i mene, napokon [sm=bravo.gif]. gosti jucer otisli, a mi navecer isli na iftar. Nesto sam umorna. U nedjelju bi trebali na more, a ja nista spremila nisam. Moram danas. Jer sutra je Bajram dok odem kod mame, pa cemo kod svekrve nociti i u subotu nazad. Valjda stignem [sm=zmeden.gif]. Muz govori da nista ovdje ne kupujemo nego sve dole. Inace tako radim, ali ipak uzmem neke stvari ovdje koje su dosta povoljnije..pa ne znam [sm=zmeden.gif]. Kako vi to [sm=smiley36.gif] I mi cemo u pon. na more, ali cemo tamo kupiti namirnice, mada smo zadnji put nosili odavde... pa se skontali da dzaba ne vukljamo [sm=smiley36.gif] kad su slicne cijene [sm=bravo.gif] za more. Ti ides u Neum? Tamo i jesu slicne cijene, ali Hrvatska mi je preskupa [sm=zmeden.gif]. Odemo u lidl, ali tamo nije neki izbor. Ma, skontam nesto [sm=smiley36.gif] Ma Neum mila majka , osjecam se kao kod kuce haha , idu i moji roditelji i sestra i zet i njegov kolega sa zenom i djecom, bice citava jedna kuca za nas samo [sm=smiley36.gif] jedva cekam da se malo opustim, mada ja i mm smo se dogovorili da necemo bas pratiti ostale, jest cemo i piti kad mi hocemo a navecer mozda setnja zajednicka, jer puno ce nas biti a ne da mi se kuhati i prati sudje od toliko osoba, ionako me pete bole kad duze stojim...
|
|
|
|